(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK HEYECAN MUTLU BİTTİ!

(KDZ. EREĞLİ) - Türkiye Kulüpler Arası 3 Bant Bilardo müsabakalarına ilk kez katılan Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Yenimahalle Spor Kulübü takımı, ilk 16 takım arasına kalmayı ‘kıl payı’ kaçırdı.

16-19 Mart tarihleri arasında Türkiye Bilardo Federasyonu’nun Ankara’nın Gölbaşı Tesislerinde oynanan müsabakalara 1. Lig’de yer alan 24 takım katıldı.

Aralarında Dünya Şampiyonu Tayfun Teşdimer’in de yer aldığı FBN BSK takımının birinciliğe ulaştığı müsabakalarda Göztepe SKD ikinci olurken Düzce GHSK ile Gölbaşı Belediye üçüncülüğü paylaştı.

BAŞKAN ERCAN KUTLADI

Türkiye Bilardo Federasyonu başkanı Ersan Ercan, başta birinci takım olmak üzere dereceye giren takımları kutlarken, “FBN Bilardo Spor Kulübü ve Göztepe Spor Kulübü Temmuz ayında Portekiz’de düzenlenecek olan Şampiyon Kulüpler Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecektir.

Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

FİTÖZ: TECRÜBE KAZANDIK

Diğer yandan, geçtiğimiz sezon eleme grubu maçlarında elde ettikleri başarı ile 3 Bant Bilardo 1. Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Karadeniz Ereğli Yenimahalle Spor Kulübü sporcuları başarılı bir turnuva geçirdiler.

Takım Kaptanı Serkan Fitöz, kendisi ile birlikte Tuncay Arslan, Hayri Kılıç ve Burak Yaman’ın yer aldığı takım ile şampiyonada 5. Grupta yer aldıklarını hatırlatarak şunları kaydetti:

“Gölcük Belediye SK, Cadde Bilardo SK, Karaman Gençlik ve SK’ın yer aldığı grubumuzda ilk 8 takım arasına girmeyi bir puan ile kaçırdık. Elbette 1 sayı ile son 16 takım arasına girmeyi kaçırmamıza üzüldük ancak, bizim için iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyoruz. Zira oldukça güçlü oyuncuların yer aldığı kulüplerle yarıştık. İlk kez katılma başarısı gösterdiğimiz 1.lig de önceliğimiz kalıcı olmaktı, bunu da başardık.

MÜTEVAZI BÜTÇEYLE...

Çok büyük bütçeli ve çok kariyerli sporcularla aynı arenada yer alıp mütevazi bir bütçeli takımla ligde kalabilmekte bizim için bir başarı olarak görüyoruz. Yeni sezona iyi hazırlanıp elde ettiğimiz tecrübeyle de daha başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tamdır.”




Bu sayfayı yazdır

20.03.2023 13:52:08

Bu haber 529 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.751.974

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri