(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YATIRIM YAPTIĞI KENTE HİZMETİ DÜŞÜNÜYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Genç İş insanı Uğur Likoğlu, partisi CHP’den Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

Likoğlu, yazılı açıklamasında, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi yanı sıra 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için resmi başvurusunu, Ankara’daki CHP Genel Merkezine yaptığını belirtti.

36 yaşındaki Likoğlu Karadeniz Ereğli doğumlu olduğunu hatırlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:

ŞEHRİN SORUNLARI RAPORLARA SIĞMIYOR

“Zonguldak’ın her karışında farklı anılar ve güzel dostlar biriktirdim. Bu şehirde yatırımımı yaptım, bu şehirde ticaretimi sürdürüyorum ve bu şehirde evlendim. Çocuklarım da benim gibi bu şehirde okula gidecek, bu şehirde yaşayacak. Ama maalesef ki şehrimiz her geçen gün kan kaybediyor. Bir dönem emeğin başkenti olarak anılan Zonguldak, hükümetlerin yanlış politikaları nedeniyle emekli kenti haline geldi. Geldiğimiz noktada gençlerimiz işsiz, başka şehirlere göç veriyoruz. Yeni yatırımları bölgemize kazandıramıyoruz. Kısacası çözüm bekleyen sorunlar raporlara sığmıyor.

KENDİMİ ŞEHRE SORUMLU HİSSEDİYORUM

Bu şehirde yaşayan genç bir birey olarak, kendimi şehre karşı sorumlu hissediyorum. İnşallah, CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde, Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız. Bu sebeple 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yıllardır her kademesinde yer aldığım partim Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olduğumu kıymetli Zonguldak halkı ve kamuoyu ile paylaşıyorum. Bilgi birikimimi, gençliğimi ve enerjimi bu şehir için harcamaya hazırım. İnancım odur ki, 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, halkımızın iradesiyle CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi top yekün bir başlangıca adım atarak, hak ettiğimiz düzene kavuşacağız. Sevgi ve Saygılarımla…”




Bu sayfayı yazdır

17.03.2023 19:29:20

Bu haber 917 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 41 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.850

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri