(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADININ GÜCÜ İLE…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, hedeflediği Milletvekili Adaylığı için ‘Aday Adayı’ başvurusunu resmileştirdi.

Balbaloğlu, İYİ Parti İl Başkanlığındaki adaylık başvurusu sırasında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta Türk siyasi tarihinde önemli bir seçim gerçekleştirileceğini belirtti.

Seçimi baskı altında tutmak isteyenlerle, millete özgürlük vaat edenlerin arasında olacağını savunan Balbaloğlu, şunları kaydetti:

Bu seçim bir millet için var oluşu yada bir milletin makus tarihi olacak. Ülkemizin kaderini tek başına yasama yürütme ve yargı gücünü elinde tutan bir zihniyete  Asla terk edemeyiz. Bugün temel haklarımıza ulaşmak için, mücadele ediyoruz. Bugün en gerekli ihtiyaçlarımızı karşılamak için, mücadele ediyoruz. En önemlisi de, hayatta kalmak için mücadele ediyoruz. 

RAHATSIZ OLANLARA İNATLA!

Kadınları, sadece 8 Mart’larda hatırlayarak, yok sayanlara inat; Her an, her dakika, her saat, her gün, kadınların var olduğunu göstermeye, devam edeceğiz! Kadınların, başarılarından, mutluluğundan ve hatta gülüşünden bile, rahatsız olanlara inat;  Cumhuriyetimizin yeni asrını; Başarılı, mutlu ve neşe dolu kadınların, omuzlarında yükselteceğiz! İYİ Parti iktidarında, Kadınlarla yükselen, yükseldikçe güçlenen, Atatürk’ümüzün, o büyük vizyonuna yakışır, mutlu, zengin ve huzurlu bir Türkiye hedefimizi oluşturacağız.

ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM

Son 20 yıldır neredeyse kamu yatırımlarından hiç bir pay alamayan Cumhuriyetimizin ilk şehri Zonguldak umutsuz. 2017 yılından itibaren Sayın Genel Başkanım Meral Akşener’in liderliğiyle katıldığım cesurlar hareketinde bu güne kadar, bana destek veren tüm parti mensuplarımıza bana verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyor ve bu ailenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mayıs ‘ta gerçekleşecek genel seçimlerde Zonguldak 28.Dönem Milletvekili Aday adaylığımı açıklıyorum. Hayırlı uğurlu olur inşallah.”




Bu sayfayı yazdır

17.03.2023 12:07:54

Bu haber 456 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 75.750.973

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
412 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri