(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAY ADAYLARI PEŞPEŞE...

Zonguldak’ta, AK Parti İl Başkanlığına Milletvekili Aday Adaylığı müracaatlarında bulunuldu.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz ve AK Parti kuruluşundan sonra İl’de çeşitli görevlerde yer alan Mimar Züleyha Yazıcı Arıman, adaylık müracaatlarını İl Başkanlığına teslim ettiler.

BOZKURT KALABALIK PARTİLİYLE…

Milletvekili Aday adaylığı gerekçesiyle Ereğli İlçe Başkanlığından istfa eden Bozkurt, aday adaylığı marücaatına ilişkin sosyal hesabından şu paylaşımı yaptı:

“AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Muhammet Köse, önceki dönem ilçe başkanlarımız Sayın Ali Kemal Karaca, Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Sezer, Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Kalkan, Belde Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimiz ile AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Sayın Muammer Avcı’ya AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık. Destek olan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim AK Davamızı bir kez daha muzaffer kılacaktır.”

KARAYILMAZ: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, eşi Hülya Karayılmaz ile birlikte gittiği parti binasında AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’ya evrakını teslim ederek başvuruda bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

‘’Hizmet için yola çıktım. Yürünecek çok yol var, bu yol uzun ve çetrefilli ama bu mücadelenin sonu güzel olacak yoldayız. Memleketimize hizmet etmek noktasında hareket etmek istedim. Bu yola çıkmaya ailemle birlikte karar verdik. Ben bir egitimciyim. Yaklaşık 3 yıldır genel olarak görevimi yapıyorum. Bölgemize hizmet etmek onur verici. Hiç bir zaman yılmadım, çalışma arkadaşlarımla ve büyüklerimle güzel bir çalışma yaptık. Kavga etmeden, kimseyle tartışmadan ciddi şekilde ihtiyacı olanın yanında olarak yol aldım. Milli eğitim, spordaki arkadaşlarımın, köylerimizde vatandaşlarımızın sesi ve yanında olmak istiyorum. İnsanların her zaman ulaşabileceği milletvekili olmak istiyorum. Temayül yoklaması da var, ziyaretlerde bulundum. Ben partime siyasi bir nitelikte hizmet etmek için aday adayı oldum. En güzel şekilde liste olarak öncelikle Allah bize partimize hizmet etmeyi nasip etsin. Burası bir kavga mecrası değil, hizmeti vermek yerindeyiz. Bütün arkadaşlarıma bu yolda başarılar diliyorum. Eğer milletvekili seçilirsem, Gençlik ve Spor Bakanı olmak isterim.’’

ARIMAN, ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE YER ALMIŞTI

AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmasıyla birlikte partisinin Zonguldak teşkilatındaki değişik kademelerinde görev alan ve mimarlık yapan Züleyha Yazıcı Arıman da,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için parti binasına giderek AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’ya aday adaylığı evrağını teslim ederek başvuruda bulundu.

ADAYLIK BAŞVURUSU SON GÜN 22 MART

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı başvuru süresinin, 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar devam edeceğini bildirmişti.

Ayrıca temayül yoklamasının da 25 Mart 2023 Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

16.03.2023 23:04:56

Bu haber 736 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.692

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
399 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri