(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENEL KURULU TOPLADI

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ‘’Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde, vatandaşlarımızın yanında olmalıyız’’ dedi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

‘’ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler (İBF) Fakültesi 2022 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, bugün öğleden sonra Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleşti. Toplantı öncesinde Ombudsman Topluluğu tarafından fakülte binasında deprem bölgesindeki öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılamak üzere açılan standı ziyaret eden Rektör Özölçer, çocuklara gönderilmek üzere kırtasiye desteğinde bulundu. Stantta bulunan öğrencilerle fotoğraf çektiren Özölçer, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım etmemiz gerektiğini vurguladı.

Ahmet Zengin Konferans Salonu’nda başlayan Akademik Genel Kurul Toplantısı’na, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ferda Çakmak, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şenay Saraç ile Dr. Öğr. Üyesi Caner Özdemir, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Toplantıda; Dekan Çakmak, fakültenin 2022 yılı faaliyetleri ve performansı hakkında sunum yaptı. Fakültede 7 bölümden 6’sının aktif olduğunu belirten Çakmak, sunumunda akademisyenlerin yaptığı ulusal ve uluslararası yayınlar, fakülte bünyesindeki koordinatörlükler, komisyonlar ve 2022 yılında düzenlenen etkinlikler hakkında sayısal veriler aktardı. Çakmak’ın sunumunun ardından bölüm başkanları, kendi bölümlerini ve bölümde yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetler hakkında bilgi sundu.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMALIYIZ”

Sunumların ardından akademisyenleri tek tek dinleyen Rektör Özölçer, yeni dönemde daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğini söyledi. İmkanlar dahilinde tüm birimlere her türlü desteği verdiklerine dikkat çeken Özölçer, memleketimiz, şehrimiz ve üniversitemiz için çalışan ve üreten herkesin yanında olduklarının altını çizdi. Ülkemizin deprem ve sel felaketleri gibi zor bir sınav verdiğine dikkat çeken Rektörümüz Özölçer, ‘Elbet bu günler de geçer. Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde, vatandaşlarımızın yanında olmalıyız. Yaptığımız çalışmalarla şehrimize katkı sunmalıyız’ diye konuştu.”

REKTÖRDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

Konuşmaların ardından Rektör Özölçer ve Dekan Çakmak, SSCI ve SCI indeksli dergilerde makaleleri yayınlanan öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdim etti.




Bu sayfayı yazdır

16.03.2023 12:01:27

Bu haber 334 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.481

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
214 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri