(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜRACAATI ÇARŞAMBA YAPIYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Karadeniz Ereğli Kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı.

Posbıyık, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Altılı Masa” olarak isimlendirilen Millet İttifakı’nda yer alan partilerin ortak hedefinin “Tek Adam Sisteminden kurtulmak” olduğunu söyledi.

Bu yönde verilen mücadele ile geride “yaşanabilir bir ülke bırakmak istediklerini” belirten Posbıyık, şöyle dedi:

“Biz artık tek bir amaç için mücadele ediyoruz hepimizin ortak amacı tek adam sisteminden kurtulup, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için yaşanılabilir bir ülke arkamızda bırakmak istiyoruz.

Buradan yola çıkarak çok büyük mücadeleler verdik. Bazı olumsuzluklar oldu ama çok da normaldir. Biz 6’lı masa olarak her zaman 2 yıla yakın süredir birlik ve beraberlik içinde olduk.olmaya da devam edeceğiz.

EĞİTİMDE BÜYÜK KAYIPLAR GÖRÜYORUM

Ben bir eğitimci olarak son derece üzgünüm, benim çalıştığım dönemdeki eğitim sisteminin, bu dönemdeki eğitim sistemi ile mukayese ettiğimde çok büyük kayıplar görüyorum, hissediyorum, izliyorum. Tabu bu da, beni son derece üzüyor.

MEYVELERİNİ 14 MAYIS’TA YİYECEĞİZ

Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra mutlaka bu işi başaracağız. Zaten başardık bile arkadaşlar. Ülkesini seven herkes ne olursa olsun diyecek, biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu başarıyı ancak öyle elde edebiliriz. Dolayısıyla bugüne kadar yapılan bütün mücadeleyi inşallah 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığı zaman birlik ve beraberliğimizin meyvelerini yiyeceğimizi göreceğiz. Ben buna yürekten inanıyorum.

GEREKİRSE KÖYLERDE YATARAK…

Sizler de (İYİ Parti) bizim kardeşimizsiniz. 6’lı masanın bileşenleri ile kol kola girdik, aynı düşüncelerle yola çıktık ve birlikte sürdüreceğiz. Çok kısa zaman var. Bu sürede gecemizi gündüzümüze katarak, gerekirse köylerde yatarak mücadele edeceğiz. Çünkü başka türlü bunun üzerinden gelmek mümkün değil.”

ÇARŞAMBA GÜNÜ MÜRACAAT EDİYOR

Neriman Posbıyık, milletvekili aday adaylığına Ekim 2022’de başladığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“93 köyümüzün 48 köyü bir fiil, kalabalık topluluklarla ziyaret ettik. Köyümüzün dertlerini dinledik, soru sormalarını sağladık. Köylerde de en büyük sıkıntıyı çekenler kadınlar, anneler oluyor. Çocuklarımız eğitim ve ekonomik anlamda çok ihmal edildi.  Allah nasip ederse, inanıyorum çok güzel sonuçlar alacağız. Ben de Çarşamba günü Ankara’ya giderek milletvekili aday adayılğı müracaatımı yapacağım. Bu ziyaretlerimizi tamamen nezaket amacıyla gerçekleştiriyorum. 6lı masanın tüm başkanlarını ziyaret edeceğim.”

İYİOL: HEP BERABER…

İYİ Parti İlçe Başkanı İzzet İyiol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Altılı Masaya güvenin, bu ülke düzlüğe çıkacak, çok büyük mesafeler kat edeceğiz, eninde sonunda bunu başaracağız. Bu ülkede tarım yok oldu, sanayi bitti. Bu ülkeyi hep beraber ayağa kaldıracak bizden başka kimse yok, kesinlikle bunu başaracağız. Aday adaylığınız da hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Neriman Posbıyık'ın İYİ Parti ziyaretine; Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Belediye Başkan Danışmanı Metin Yüksel, bazı CHP'li kadın Belediye Meclis üyeleri, eski CHP İlçe başkanı Sevdekar Aras ile bazı CHP'liler eşlik etti.

 




Bu sayfayı yazdır

13.03.2023 16:17:16

Bu haber 881 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.348.617

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
818 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1081 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2094 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri