(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EĞİTİMLE BULUŞTULAR

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, kentte ortaöğretime kaydı bulunmayan 257 öğrencinin eğitimle buluşturulduğunu bildirdi.

Müdür Aldoğan, yazılı basın açıklamasında, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim sisteminde kaydı bulunmayan öğrencilerin, takip sistemiyle eğitime dâhil edilmesi amacıyla ‘Eğitimle Yeniden Buluşma’ projesi başlatıldığını hatırlattı.

Aldoğan, proje kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda okula dönüşler artarak devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaöğretime kaydı olmayan 257 öğrencinin daha kaydı yaptırılarak eğitimle yeniden buluşması sağlandı. Öğrencilerin aileleri ile yapılan görüşmelerde, rehberlik çalışmaları sonucunda 257 öğrenci yeniden eğitim-öğretim süreçlerine dahil oldular. Tespitini yaptığımız farklı sebeplerle ortaöğretime devam etmeyen 257 öğrencimizin ailelerine ulaşarak onları eğitimden uzak tutan sebeplerin neler olduğunu öğrendik.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN YOLLARI, BAHTLARI AÇIK OLSUN’

Bakanlığımızın ‘Eğitimle Yeniden Buluşma’ projesi kapsamında ilimiz genelinde farklı sebeplerle eğitim sistemi içinde olmayan öğrencilerimizin yeniden eğitimle, okulla buluşturulması için sahada okul yöneticilerimiz, rehber öğretmenlerimiz, okullarda ve kurumlarda oluşturulan komisyonlarımız, velilerimizin yanı sıra öğrencilerimizle görüşerek öğrencilerimizin yeniden eğitimle buluşmasını sağladılar. Sevgili gençlerimize hayırlı olsun. Sevgili öğrencilerimizin ailelerine, okullarda ve kurumlarda oluşturduğumuz komisyonlarımıza, okul ve bu süreçte verdikleri destek için teşekkür ederim. Öğrencilerimizin hayallerine giden yolda önemli bir adımı birlikte attık. Biz büyük bir aileyiz. Bakanlığımızın uyguladığı sosyal politikalarla öğrencilerimize yeni imkanlar, yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Yolları, bahtları açık olsun.’’




Bu sayfayı yazdır

1.02.2023 17:12:14

Bu haber 509 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.510

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri