(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDEFİ BELİRLEDİLER!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 1. Amatör Küme’de şampiyonluğa ulaşan Gülüç Belediyespor’da hedef Süper Amatör lig olarak belirlendi.

Takım Antrenörü Taner Sunuç, hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, “şampiyonlukta en büyük pay, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımız Gökhan Demirtaş’a aittir” dedi.

Sunuç, 10 takımın mücadele ettiği 1. Amatör Küme’ye, dış transferde sezon öncesi 9 futbolcuyu kadrolarına dahil ederek başladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

BAŞKANIMIZ DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Takımımızdan 5 sporcumuz da başka takımlarla anlaşarak ayrıldılar. İyi başladığımız ligde, ara transferde de 2 sporcuyu takıma dahil ettik. Ligi de Şehit, Vefa Karakurdu Stadı’nda Tepeörenspor ile oynadığımız ve 6-1’lik farklı skorla kazandığımız karşılaşma ile tamamladık. Ligde oynadığımız 18 karşılaşmadan toplamda topladığımız 43 puanla da şampiyonluğa ulaştık. Verdikleri mücadele ve gösterdikleri azim dolayısıyla futbolcularımı ayrı ayrı kutluyorum. Gülüç belediye başkanımız sayın Gökhan Demirtaş’ın sezon boyunca maddi/manevi büyük desteklerini gördük. Hemen hemen her karşılaşmamızı izleyerek destek oldu.  Bundan dolayı şampiyonlukta en büyük pay, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımız Gökhan Demirtaş’a aittir. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

“HEDEF SÜPER LİG”

Antrenör Sunuç, bundan sonraki hedeflerin Bölgesel Süper Amatör Lig’e çıkmak olduğunu belirterek, “Şampiyon oyarak, Zonguldak’taki süper Amatör ligi play-off karşılaşmalarına direk katılma hakkı elde ettik. Orada da başarı gösterip, gurubumuzu birincilikle tamamlamak ve direk olarak Bölgesel Süper Amatör lig’e çıkmak istiyoruz. Bu yolda sporcularımıza güveniyorum” diye konuştu.

DEMİRTAŞ’TAN SOSYAL KUTLAMA

Diğer yandan, şampiyonluk maçını ailesi ile birlikte izleyen Gülüç Belediye Başkanı Gkhan Demirtaş ise şampiyonluğu sosyal hesabındaki paylaşımı ile kutladı.

Demirtaş, “Gururumuz Şampiyon Gülüç Belediyespor” başlığı altındaki paylaşımında şu ifadeler yer verdi:

“Gülüç Belediye Sporumuz (6) - Tepeören Spor (1) arasında oynanan futbol müsabakasında Eşim Işıl hanım, Çilek Halk Otobüsleri Eski Başkanı Çetin Çimen ve oğlum Necmi ile birlikteydik. Başarılarınız daim olsun gençler…”




Bu sayfayı yazdır

30.01.2023 13:43:22

Bu haber 508 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.376

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri