(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SPORDA DOST ZİYARETİ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı ve Alaplı Belediyespor İkinci Başkanı Fikret Aydın, Karadeniz Ereğli Akın Spor Onursal Başkanı Akın Katı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Aydın, her iki takım için de önem arz eden karşılaşmada bazı olumsuzlukların yaşanmasından üzüntü duyduklarını belirterek, iki kulüben ‘kardeş’ konumunda olduğuna vurgu yaptı.

Bu konuda kulüp olarak gerekli açıklamayı da yaptıklarını hatırlatan Aydın, Katı nezdinde Akınspor’a başarı dileğinde bulundu.

Katı da ziyaretin iki kulüp açısından önemine değinerek, Aydın’a teşekkür etti.

Aydın ile Katı, ziyaretin gerçekleşmesine katkıda bulundukları öğrenilen Ereğli İlçesindeki Manşet 67 Yayın Grubu Sahibi Sinan Kabatepe ile Subaşı Haber Sahibi İsmail Çetin ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

ALAPLISPOR KULÜBÜ(NÜN AÇIKLAMASI

Diğer yandan, karşılaşmada yaşananlara ilişkin Alaplı Belediye Spor Bulübü’nden ypılan açıklamada da şunlar kaydedildi:

“22 Ocak 2023 Pazar günü Alaplı Şehir Stadında oynanan Alaplı Belediyespor – Akınspor maçında yaşanan tribün ve saha olayları her iki kulübü de derinden üzmüş ve ne yazık ki yaşanan bu olaylar sahada mücadele eden her iki takımın futbolcularının emek ve alın teri ile verdikleri mücadelenin önüne geçmiştir.
İki kardeş ilçenin iki kardeş takımı arasında oynanan müsabakada yaşanılan bu tür olayları tasvip etmemiz mümkün değildir. Maçlar 90 dakika olsa da dostluklar sonsuza kadar bakidir.
Bundan sonra oynanacak olan müsabakalarda bu tür olumsuzlukların yaşanmamasını temenni ederek, rakibimiz Akınspor’a şampiyonluk yarışında başarılar dileriz.”

AKINSPOR SOSYAL HESABINDAN

Öte yandan, Alaplı belediye Spor Kulübü’nün açıklaması, Akın Spor Kulübü’nün sosyal hesaplarında paylaşıldı.

Tamamı paylaşılan açıklamanın altına da, Akın Spor Kulübü Yönetimi olarak “Alaplı Belediyespor’a yapmış olduğu açıklama için teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi ‘’REKABET BİTMEZ DOSTLUK BAKİ KALIR’’ ifadelerine yer verildi.




Bu sayfayı yazdır

27.01.2023 14:29:48

Bu haber 445 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.01.2023 21:43:57
Sabahattin ozarslan diyor ki;

Mhp. Yönetimi. Bizler 45 yıllık ulkucuyuz. Bize bize. Milletvekili. Kim olsun diye. Sorulmuyor. Çok üzgünüm. Cevat on. Nesi eksik






Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 75.744.076

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
401 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri