(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖĞRENCİLERE STAJ VE İSTİHDAM…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile ilçedeki Kdz. Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldığı bildirildi.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, toplantıya okul Müdürü Ömer Aydoğan, Protokol Yürütme Kurul Üyeleri Harun Günönü, Serdar Bakkaloğlu, Hüseyin Tatlıbaş ve Gündüz Acar katıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Toplantıda okul öğrencilerinin staj yapabilme imkanları, mezuniyetleri sonrasında istihdam edilmelerine yönelik çalışmalar, öğrencileri teşvik ve sektörleri yakından tanımaları için kariyer günleri, mevcut bölümler ve eklenebilecek bölümler istişare edilirken, firmalar ile yapılması planlanan protokoller görüşüldü.  Verimli geçen toplantıya yönelik açıklama yapan Protokol Yürütme Kurulu Üyeleri, okul ve işveren arasında bir bağ oluşturarak, öğrencileri staj ve istihdam konusunda destekleyeceklerini ifade ettiler.  Okul Müdürü Ömer Aydoğan ise TSO heyetine gayretlerinden dolayı teşekkür etti.”




Bu sayfayı yazdır

24.01.2023 21:48:25

Bu haber 359 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.01.2023 22:50:10
ASIM CAKIR diyor ki;

TSO NUN COK OLUMLU BIR GIRISIMINI KUTLARIM YANLIZ OKUL MUDURUMUZUNDE OKULUN DISARDAN GORUNTUSUYLE ILGILENMESINI , MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISEMIZI DISARDANDA GORUNUMUNU DUZELTMESI GEREKLIDIR OKULUN YAGMUR OLUKLARI ,HAVALANDIRMA BACALARI AYDINLATMA LAMBALARI KOPMUS ARIZALI DURUMDA. BAHCESININ DURUMU COK KOTU LISEMIZIN ISMINE HIC YAKISMIYOR IDARENIN ILGISINI BEKLIYOR TUM EREGLININ GOZUNUN ONUNDEKI OKULUMUZA MUDURUMUZUN VE MILLI EGITIM MUDURUMUZUN ILGISINI BEKLIYORUM






Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.481

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
399 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri