(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

70 FİDAN DİKİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, kentte halkın ortak kullanabileceği yeni yaşam alanlarının sayısını artırmaya yönelik çalışmalar yaptığı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Müdürü Sezgin Okumuş, Belediye Baykanı halil Posbıyık’ın talimatıyla Çavdarlı mevkisinde piknik ve mesire alanı olarak kullanılacak yeni yaşam alanına 70 adet çınar ağacı fidanı dikildiğini belirtti.

Okumuş, kent genelinde yeni yaşam alanları yaratma çalışmalarına, imara yeşil alan olarak işlenen hakim tepeye piknik ve mesire alanındaki çalışmalarla devam ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

“Hemşehrilerimize yeni yaşam alanları, piknik alanları, mesire alanları sunmak için çalışmalarımız devam etmekte. Bu Çavdarlı bölgesinde görünen mevcut alan belediyemizin imarında yeşil alan olarak görülmektedir. Bu alanı ağaçlandırıp, özellikle bahar ve yaz aylarında halkımızın hem manzarasından faydalanabilmeleri hem de gölge bir alanda piknik yapabilmeleri için 70 adet çınar ağacı diktik. Etraflarını koruma altına aldık. Ağaçlar hızla görülecektir belli bir seviyeye gelecek. Çocuklarımız için oyun alanları olacak. Belediye olarak çevreye ve yeşile duyarlılığımızı her fırsatta gösteriyoruz ve bu alanların sayısını başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatları ve destekleriyle çoğaltıyoruz. Bu alanların korunması halkımızın da önceliği. Halkımızın ortak kullanım alanlarını korumaya dönük gayretlerinin artacağına inanıyoruz. Yeni yaşam alanı şimdiden Ereğlimize hayırlı olsun.”




Bu sayfayı yazdır

24.01.2023 21:36:15

Bu haber 394 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
26.01.2023 10:47:06
Kadir diyor ki;

her yeşil alanın katledilip inşaat yapılmasına o kadar alışmıştım ki bu haberi görünce çok mutlu oldum. Şehrimizin güzel manzaraya sahip yerleri sadece oraya konut yapılarak satın alanların değil tüm şehrin istifadesine sunulması gerekir, bu çalışma örnek olur umarım, hayırlı olsun






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.476

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri