(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HALK TV YEŞİL’E GELDİ

Zonguldak’ta, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i, Halk TV Dış Haberler Müdürü Mustafa Kemal Erdemol ve Halk TV Dış Haberler Editörü Burak Tatari’nin ziyaret ettiği bildirildi.

GMİS Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Uğur Mumcu’nun ölümünün 30’uncu yılı nedeniyle "Sönmeyen Işık Uğur Mumcu" konulu söyleşi için Zonguldak’a gelen Halk TV ekibinin beraberinde gazeteci Ali Ayaroğlu ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk’un ziyaret ettiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu. Gazeteciler, Amasra faciasında hayatını kaybeden 42 maden işçimiz için GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil'e başsağlığı dileğinde bulundular.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, gazetecilere acılarını paylaştıkları için teşekkür ederek maden işçilerinin sorunları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Halk TV Dış Haberler Müdürü Mustafa Kemal Erdemol da Zonguldak’ın ve maden işçisinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu, Uğur Mumcu’yu anmak için geldikleri Zonguldak’ta tüm maden işçilerine selamlarını ilettiklerini söyledi.”




Bu sayfayı yazdır

24.01.2023 15:00:23

Bu haber 396 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 75.749.246

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
411 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri