(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FİLO LASTİK HİZMETTE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Filo Lastik” isimli iş yeri açılışı gerçekleştirildi.

Sahipliğini Çağatay Kara ile Ekrem Keçeci’nin yürüttüğü Filo Lastik’in Kışla Sanayi Sitesi TÜV Muayene İstasyonu karşısındaki yeni adresinin açılışına kalabalık iş dünyası ile araç sahibi katıldı.

Hocalar tarafından Yasin-i Şerif okunan, dualar edilen işyerinin açılış kurdelesi ise iş yeri sahiplerinin yakınları tarafından kesildi.

Kara ile Keçeci’nin, davetlilere iş yerini tanıtıcı anlatımlarda bulunduğu açılışta yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

KARA: HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRDIK

İşyeri ortağı Çağatay Kara, açılışın ardından Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında açtıkları iş yerinde verdikleri hizmetten ortaya çıkan müşteri memnuniyetinin, iş yerini daha da büyütme gereği doğduğunu söyledi.

Bu kapsamda, Kışla Sanayi bölgesindeki yeni iş yerini hayata geçirmeye karar verdiklerini anlatan Kara, şunları kaydetti:

“Burada sıfır lastik ile ikinci el lastik satışımız yanı sıra bakım hizmetleri de sunuyoruz. Lastik değişimi, balans ayarı, yol yardımı, lastik tamiri yapılan işyerimizi aynı zamanda lastik otel olarak da kullanıyoruz. Müşterilerimiz sezonluk kullanmadıkları lastiklerini, depomuzda muhafaza edebiliyorlar. Bundan sonraki süreçte müşterilerimize daha üst ve kaliteli hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle, açılışımıza katılan, çiçek gönderen, arayıp kutlayanlara çok teşekkür ediyoruz.”

Ekrem Keçeci de, özellikle yol hizmeti talebinde bulunacak müşterilerinin 0539 406 42 89 ve 0536 373 76 67 nolu telefon numaraları ile irtibat kurabileceklerini ifade etti.

 




Bu sayfayı yazdır

21.01.2023 16:52:36

Bu haber 2519 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.093.063

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
203 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
545 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1467 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri