(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEMİR'İN DESTEĞİYLE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Musıki ve Folklor Derneği’nce, “Türk Sanat Müziği Konseri” verildi.

Derneğin kuruluşunun 50 . yılı dolayısıyla Erdemir Kültür Merkezinde “Altın Nağmeler” sunumuyla gerçekleştirilen konserde, Şef Zuhal Yükselen nezaretinde koro eşliğinde çeşitli eserler seslendirildi.

Koristerin, “50, yıl anısına” kendi seçtikleri eserleri solo seslendirdikleri sırada, salonu dolduran davetlilerin de çoğunlukla eşlik ettiği gözlendi.

Sazlardan; Kanun ve Klarnet taksimleri ile renk katılan konserin finalinde, davetliler arasında yer alan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Şef Yükselen’e plaket ve çiçek takdimi için sahneye davet edildi.

Şef Yükselen’in konser arasında; “Uzan zaman sonra Sayın Genel Müdürümüzü de konserlerimizde görmekten büyük mutluluk duyduk” sözlerine atfen Peker de, derneğin çalışmalarına her türlü desteği sürdürecekleri sözü ile Yükselen’e sarıldı, plaket ve çiçeğini takdim etti.

AŞK-EFZA KALABALIK GELDİ

 Konserin final ise ‘gelenekselleştirilen şekilde tamamlandı.

Finalde koronun seslendireceği hareketli eserlere, Şef Yükselen’in daveti ile sahneye çıkan izleyenler de eşlik ettiler.

İlçede kurulu Karadeniz Ereğli Aşk – Efza Sanat Kurumu Derneği Başkanı Meryem Enaz, Şef Ersin Kaynar’ın da aralarında bulunduğu kalabalık dernek üyesi de sahneye çıkarak, şarkılara eşlik etti.

ÇİLOĞLU: GURUR DUYDUK

Bu arada, Erdemir Musıki ve Folklor Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, konserin ardından Hakimiyet muhabirine açıklamasında, Derneğin 50 yıl gibi köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu süreçte ismini aldığımız Erdemirimizi her zaman yanımızda gördük. Derneğimizde görev yapan her yönetimimiz ve kadromuz sanatın en iyisini topluma aktarma gayreti içinde oldu. Biz de üstlendiğimiz görevde 50 yılı yaşama hazzına sahip olduk. Şefimiz Yükselen nezaretinde koro ekibimiz ve saz heyetimiz büyük gayretlerle böyle güzel bir konser hazırladı. Hazırlıklarının meyvesini de, izleyenlerimizin büyük alkışları ile almış olduk.

Bu vesileyle; verdikleri destek ve konserimize katılan başta Sayın Genel Müdürümüz Niyazi Aşkın Peker olmak üzere; protokol üyelerimize, davetlilerimize ve ekibimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Yaklaşık 2 saat süren konseri; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Eski CHP İlçe Başkanı Zonguldak Milletvemili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sinan Bozkurt, Erdemir Musıki ve Folklor Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile kalababılk davetli izledi.

KONSERDEN FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR… AZ SONRA…




Bu sayfayı yazdır

18.01.2023 11:18:21

Bu haber 1778 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.331

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri