(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İNOVASYONUN YENİ YIZYILI...

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 12-13 Aralık'ta Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri kapsamındaki "İnovasyonun Yeni Yüzyılı" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte yer aldığı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:
‘’Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve çok sayıda bakanın katılımıyla gerçekleştirilen 9. Türkiye İnovasyon Haftası’na katıldı.
Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen ve ‘İnovasyonun Yeni Yüzyılı’ temasıyla gerçekleşen etkinlikte Rektörümüz Özölçer’e, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu eşlik etti.

İNOVASYONA YÖN VEREN TÜM PAYDAŞLAR BİR ARAYA GELİYOR

İnovasyon kültürünün gelişimine ve ihracat değerimizin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğinin, inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getirmeyi planladığı bildirildi. Bu kapsamda global şirketlerin üst düzey yöneticileri, fikir liderleri, akademisyen ve öğrenciler, Türkiye'nin önde gelen şirket yöneticileri ve kamunun üst düzey temsilcileri, 12-13 Aralık tarihleri arasındaki etkinlikte bir araya gelecek.
Türkiye'nin inovasyon atakları ve projelerine, inovatif teknolojilere, başarılı girişimler ile inovasyonu cesaretlendiren yatırımlara ev sahipliği yapacak olan etkinlikte, toplam 10 oturumda 45 yerli ve yabancı konuşmacı, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.’’




Bu sayfayı yazdır

12.12.2022 16:53:45

Bu haber 395 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.165

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri