(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ENGELLİ DERNEKLERİNİ GEZDİ

(Haber: Fikri Kapan) - Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Okan Şentürk, 2023/1 Dönem Engelli Hibe Desteği Proje Başvuruları” konusunda bilgilendirme amacıyla İl genelindeki engelli derneklerine ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

İşkur İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk’ün, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak, Kdz. Ereğli, Kozlu, Çatalağzı, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma şubelerine Kdz. Ereğli Hizmet Merkezi Müdürü Ayfer Yazıcı ve Şef Özlem Tanrıverdi ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde; proje başvuru süreci hakkında dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirme yaptığı belirtildi.

Şentürk’ün, kendi işini kurmaya yönelik aklında bir projesi olup gerçekleştirme imkanı bulamayan engellileri proje hazırlamaya davet ettiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Proje Başvuru Rehberi dikkate alınarak hazırlanan projeler ‘Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyon’ kararı çerçevesinde kamu ve sosyal tarafların temsilcilerinden oluşan Komisyonca değerlendirilerek uygun bulunan projelere destek verilecek.
Proje Başvuru Rehberi İŞKUR internet adresimizde ( www.iskur.gov.tr)  ‘Duyurular’ sekmesinde yayımlanmıştır. Kendi işini kurmak isteyen engellilerin proje başvurularını, 9 Aralık 2022 tarihi saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden online olarak yapmaları gerekmektedir.  İl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezlerine elden veya posta yolu ile yapılacak proje başvuruları kabul edilmeyecektir.”




Bu sayfayı yazdır

26.11.2022 11:05:54

Bu haber 433 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.327

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri