(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞBİRLİĞİ SAYISI ÜÇE ÇIKTI

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nce (ZBEÜ), Azerbaycan’daki 2 üniversite ile daha iş birliği protokolü imzaladı.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ZBEÜ rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Azerbaycan’daki temaslarını Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesinde sürdürdü.

Üniversitenin Gaz, Petrol ve Maden Mühendisliği laboratuvarlarını gezdikten sonra ilgili fakültenin bölümleri ve ders içerikleri hakkında bilgi alan Özölçer, burada, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı ile bir araya gelerek, iş birliği protokolünü imzaladılar.

Söz konusu protokol sayesinde Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesinden, Çaycuma Meslek Yüksekokulunda açılan Açık Deniz Tabanı Uygulamaları Teknolojisi ile Açık Deniz Sondaj Teknolojisi programlarına akademik ve teknik destek sağlanmasının önü açıldı.

ÜÇÜNCÜ İMZA KHAZER İLE…

Khazar Üniversitesi ile  ZBEÜ arasında da, Mühendislik ve Sosyal Bilimler alanında karşılıklı akademik ve teknik desteğin sağlanması, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi ve ortak programlar yürütülmesi gibi konularda işbirliğine gidildi.

Her iki üniversite ziyaretlerinde, üniversitelerin yönetim kadroları da yer alırken, Özölçer’e, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve TPAO yetkilileri eşlik ettiler.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ilk işbirliği protokolünü Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vilayat Valiyev ile imza altına almıştı.




Bu sayfayı yazdır

24.11.2022 15:46:28

Bu haber 382 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.094.306

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
210 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri