(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, aralarında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olmak üzere Oda başkan ve yöneticileri bir araya geldiler.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’in daveti üzerine, Oda binasında gerçekleştirilen toplantıda, gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Karadeniz Ereğli Odaları İstişare Toplantısında başlıca; Organize Sanayi Bölgesi, Kafes Balıkçılığı, Eğitim Kampüsü, Çevre Yolu, Ereğli-Devrek Yolu, Belediye Liman Sözleşmesi, Tersaneler Bölgesi gibi Ereğli’nin öncelikli sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılarak, görüş alışıverişinde bulunuldu.

Keleş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Aynı zamanda Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Esnaf Odaları 32. Bölge Başkanı Mehmet Azman, Ereğli TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Meclis Başkanı Kamil Ustaoğlu, Karadeniz Ereğli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Sefayi Yılmaz, Sınırlı Sorumlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Murat Toprak, Kdz. Ereğli Maden İşleri Esnaf Odası Başkanı Atilla Akar, Kdz. Tuhafiyeciler Odası Başkanı Dursun Kertlez, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Metin Yüksel, Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsmail Bağçiçek, ve Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gül, Kadir Çaygeç ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile , Ereğli DTO ve Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Boy hazır bulundu.

KELEŞ: VERİMLİ GEÇTİ

Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Kdz. Ereğli’nin gelişimi için şehrin bel kemiği olan odalarla bir araya gelerek, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Şehrimizin öncelikli sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ne mutlu ki herkes elini taşın alına koymaya hazır ve bizlere vermiş oldukları güç ve destekle de daha hızlı projelerimizi hayata geçirebiliriz diye düşünüyorum. Bizlerin davetini kırmayarak toplantımıza katılım sağlayan tüm oda başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim. Bu tarz birlik toplantılarımız önümüzdeki günlerde de inşallah devam ettireceğiz. Şehrimiz için ne kadar birlik bütünlük sağlarsak, o kadar başarıya çabuk ulaşırız.”




Bu sayfayı yazdır

24.11.2022 12:04:18

Bu haber 468 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.184

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri