(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİLLİ GURURUMUZ OLDULAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Yelken sporcuları Büşra Nur Çelik ile Furkan Erçin, Milli Takım kadrosunda yer alarak, Umman’da gerçekleştirilecek “Paralimpik Yelken Şampiyonası’nda katılmak üzere ülkeden ayrıldılar.

BÜŞRE NUR ÇELİK: HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Başarılı Sporcu Büşra Nur Çelik, Karadeniz Ereğli’deki son antrenmanı ardından yaptığı açıklamada, önceki yıllarda 2 kez Türkiye ikinciliği bulunduğunu, bu sezon ise Türkiye Şampiyonluğuna ulaştığını hatırlattı.

Geçtiğimiz yıl İtalya’nın Palermo Kentinde düzenlenen Dünya şampiyonasında 6. Sırada yer aldığını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

“Bu yıl da Umman’da inşallah Dünya Birinciliğini istiyoruz. Spor yaparken teknenin içinde kendimi çok özgür hissediyorum, bu çok güzel bir duygu. Herkese tavsiye ediyorum. Çalışmalar sırasında bizi destekleyen en başta annem olmak üzere, aileme, antrenörüme ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ediyorum.”

Furkan Erçin de, 2019’daki Atatürk Kupası’nda üçüncülük derecesinin bulunduğunu, son iki yılda ise ikinci olduğunu belirterek, hedeflerinin Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurguladı.

ANTRENÖR ÇERÇİOĞLU: HEDEF EN İYİ SONUÇ

Takın Antrenörü Talat Çerçioğlu ise Türkiye Şampiyonasından sonra yoğun bir antrenman programına girdiklerini, katılacakların Dünya Şampiyonluğunda  Kdz.Ereğli ve Milli takımı en iyi şekilde temsil ederek Dünya Şampiyonasında en iyi sonucu elde etmek istediklerine dikkat çekti. Çerçioğlu, destek ve katkılarından dolayı da Belediye Başkanı Posbıyık’ın yanı sıra, Zonguldak İl Spor Müdürü Hakan Yüksel, Kdz. Ereğli İlçe Müdürü Adem Çelik’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla sporculara başarı dileğinde bulunarak, şunları kaydetti:

“Milli takımda kadrosunda, bu hafta Umman'da düzenlenen Para Yelken Dünya Şampiyonasına giden Karadeniz Ereğli Belediyespor sporcularımız Büşra Nur Çelik ve Furkan Erçin ile yelken antrenörümüz Talat Çerçioğlu'na başarılar diliyorum. Ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tam.”

BABA ÇELİK YOLCU ETTİ

Bu arada, Umman’da 23-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Paralimpik Şampiyonası’na Antrenör Çerçioğlu ile birlikte giden Büşra Nur Çelik ile Furkan Erçin’i, başarılı bayan sporcu Çelik’in Babası Barış Çelik Havaalanı’ndan uğurladı.

 




Bu sayfayı yazdır

23.11.2022 12:37:20

Bu haber 544 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.200

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri