(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEM ÖĞREN, HEM EĞLEN..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Murat Kolay MKM Dans Akademi Sahibi Dans Antrenörü Murat Kolay, “Karadeniz Ereğli’de Latin danslarını sevdirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Kolay, İlçeye bağlı Müftü Mahallesi Merkez İş Hanı’ndaki salonda çalışmalar sırasında Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, 2018’de hizmete açtığı akademide, çok sayıda kişiye eğitim verdiklerini ve çeşitli gösteriler yaptıklarını söyledi.

KendisininTürkiye Dans Federasyonu Latin Dansları Eğitmeni salsa Antrenörü, aynı zamanda Türkiye toplum Dansları Dans Federasyonu 1. Kademe Antrenörü olduğunu hatırlatan Kolay, açıklamasında şöyle dedi:

“Burası sosyal bir platform. Hepimiz bu çatı altında aileyiz. Öğrencilerimize sosyal Latin Danslarının temel eğitimini veriyoruz. Temel eğitimler; başlangıç, orta ve ileri seviye şeklinde devam ediyor. Bir çok dans festivaline katılıyoruz. Bunun dışında dans gösterileri yapıyoruz. Bu tür etkinliklerle de Latin danslarından hem öğrenip, hem de eğlenmeye devam ediyoruz.

YOĞUN SEZON GEÇİRİYORUZ

Bu sene yoğun bir sezon geçiriyoruz. Aynı zamanda düğün giriş dansları, kına dansları damat-baba-oğul danslarını bu tür başvurularda bulunuluyor. Giriş danslarının tüm kareografilerini de yaparak çiftlerimizi en güzel şekilde uğurluyoruz. Aynı zamanda, –eğer düğün Ereğli’deyse-  salona gidip, son anlarına kadar da yardımcı oluyoruz.

KDZ. EREĞLİ’NİN MARKASI GİBİ OLDU

Ereğli Dans, aynı zamanda Ereğli’nin bir markası gibi oldu. Türkiye’de 257 Salsa antrenörü var. Bunlardan biri Karadeniz Ereğli’de yaşıyor. Ben Ereğli doğumluyum, Ereğli aşığıyım. Sosyal Latin danslarını da Ereğli’de sevdirmeye karar verdim. Önce dansı sevsinler. Burada her şeyi ticari amaçla yapmıyoruz. Örneğin huzurevlerine giderek oradaki sakinlerle danslar ettik. Çocuklar için dans gösterisi yaptık. İnsanların hem ruh ruhsal, hem de fiziki bedenlerine hitap ediyoruz. Dansın bu güzel, büyülü dünyasına herkesi davet ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

11.10.2022 17:39:06

Bu haber 705 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.10.2022 19:30:57
Elif diyor ki;

Böyle güzel bir aktivite bizi mutlu etti




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.086

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri