(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜLER

(Haber: Fikri Kapan) -Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Enerji  ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr.  Şeref Kalaycı ile görüştüğünü bildirdi.

ZGC’den yapılan yazılı açıklamaya göer Akbıyık, beraberinde ZGC Başkan yardımcısı Seçkin Kırarlan ile birlikte gerçekleştirdiği görüşmede Kalaycı ile Zonguldak, madencilik, enerji, ve havza ile ilgili, yatırım, istihdam ve üretim adına geniş çerçeveli  görüş alış verişinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Kalaycı’dan röportaj da alana Akbıyık; Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (Kardemir), TTK ve kömür ithalatı, Filyos, liman gibi bölgesel konuların yanı sıra, ülke genelindeki birçok konu hakkındaki gelişmelerle ilgili bilgiler aldı.

Akbıyık, görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirterek, “Sayın Bakan Yardımcısı Kalaycı, Zonguldak’ın ülkemizin gözbebeği olduğunu vurgulayarak, bölge halkın aselam ve sevgilerini iletmemizi istedi. Kalaycı, sorularımıza oldukça açık yüreklilikle yanıtlar verdi. Bu sayede başta bölgemiz olmak üzere kamuoyunu bilgilendirmemize vesile olması dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. 




Bu sayfayı yazdır

4.10.2022 16:30:58

Bu haber 393 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.454

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri