(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAZE KAN: ÜNLÜER (videolu)

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Sude Grup denizcilik Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, 9 Ekim’de yapılması kararlaştırılan İMEAK Karadeniz Ereğli Şubesi Meclis seçimlerinde, başkanlığa aday olduğunu bildirdi.

Ünlüer, ilçedeki iş yerinde düzenlediği basın toplantısında, 32 yıldır ailecek denizcilik ve lojistik sektörünün içinde olduklarını söyledi.

Deniz Ticaret Odalarının da Lojistik, Balıkçı, inşaat, hırdavatçı, marketçi, kasap, nakliyeci ve benzeri bir çok hizmetin direk yada dolaylı paydaşı olduğunu hatırlatan Oğuz Ünlüer, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”

Buna rağmen Odamızın öneminin kamuoyu tarafından yeterince bilinmediği , dahası bunun hissettirilemediği görüşündeyim. Bizler deniz taşımacılığını, denizcilik sektörünü, tersaneciliği ne kadar geliştirebilir ve ne kadar katkı sağlayabilirsek biliyoruz ki, diğer tüm sektörler olumlu yönde etkilenecektir. Bu anlayış ve vizyonla Deniz Ticaret Odası yönetimine dinamik ve güçlük bir ekiple adaylığımı açıklıyorum. Genç, dinamik ve işinde tecrübeli bir ekiple odamızı daha iyi yönetebileceğimize inanıyoruz.

ERDEM, ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Mevcut Başkan Sayın İrfan Erdem daha önceki seçimlere bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Haklıydı, çünkü İrfan Erdem Ağabeyimiz yorulmuş ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale gelmişti. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.   Bizler sahip olduğumuz tecrübelerimizle dinamik ekibimizle ve kağıt üzerinde değil uygulanabilecek projelerimizle odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni değerler katmak için heyecan duyuyor ve ‘varız’ diyoruz.”

SÖZ VERİYORUZ…

Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı oğuz Ünlüer, göreve seçilmeleri halinde ‘söz veriyoruz’ başlığı altında yapacaklarına ilişkin bazı öncelikleri ise şöyle sıraladı:

“Söz veriyoruz: Herkesi kucaklayıcı , çözüm odaklı, şeffaf ve ilerlemeci bir yol izleyeceğiz.

Söz veriyoruz; Biz oda olarak bu yoldaki taşları engelleri sıkıntıları çözmek için zaman mekan kavramı tanımadan çalışacağız.

Söz veriyoruz; Dünyada ülkemizde ve bölgemizde yaşanan pandemi sonrası ve savaş nedeniyle ekonomik olarak yaşanan bazı sıkıntıları İnşallah yapacağımız girişimler atılımlar sayesinde bölgemiz ticaret hacmine katkı sağlayacağız.

Söz veriyoruz; Üyelerimizi, tüm paydaşlarımızı ve şehir dinamiklerimizi değişime ortak oldukları için pişman etmeyeceğiz.

Üyelerimizin dertlerinin sesi olmaya, sektörümüzün nefesi olmaya, sorunların çözümünde nefer olmaya söz veriyoruz.”

SLOGANI “DENİZDE BİRLİK”

Oğuz Ünlüer, “Denizde Birlik” sloganı ile çıktıkları yolda aralarında bir birinden değerli arkadaşlarının yer aldığını dile getirdiği konuşmasında, şunları kaydetti:

“Birlikte Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası yönetimine talip olduğumuzu açıklıyoruz. Çünkü odamız yönetimi sektörel sorunlarımıza ve şehir gelişimine yeterince ayak uyduramıyor. Bu nedenle odamızda bir yönetim ve anlayış değişikliğine, yeniliğe acilen ihtiyaç var.   Şu anda, türü nedenlerden dolayı aramızda olamayıp, kalpleri bizimle olan arkadaşlarımızın en samimi selamlarını iletiyor, katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz denizcilerin yola çıkarken hep duymak istediği bir söz vardır onu kendimize diliyorum: Allah selamet versin pruvamız neta olsun.”

Ünlüer, mesleki birikimi ile özgeçmişini sıraladığı konuşmasın ardından, Ustaoğlu Gemi tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ustaoğlu da, Erdem’in büyükleri olduğunu hatırlatarak, “İrfan Ağabey gerçek ağabeyliğini, bu görevi gençler ebırakarak yapacaktır. Oğuz arkadaşımızın adaylığı hayırlı uğurluğu olsu” dedi.

Toplantıda yer alan deniz Acentesi sahipleri Burak Gürdal ile Kaan Boy da, Oğuz Ünlüer il ebirlikte hareket ettiklerini dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

3.10.2022 15:26:58

Bu haber 727 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.566

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri