(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ'TEN TEŞEKKÜR...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, 1 Ekim’de gerçekleştirilen TSO Organ seçimlerini ‘huzur ve güven içinde’ tamamladıklarını bildirdi.

Keleş, yayınladığı teşekkür mesajında, şunları kaydetti:

“Kdz. Ereğli TSO’nun organ seçimlerini 1 Ekim 2022 Cumartesi günü huzur ve sükûnet içerisinde tamamladık. Son derece demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerimizi sorunsuz bir şekilde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kdz. Ereğli TSO üyelerimiz yapılan seçimlerde bizlere duydukları güveni destekleriyle ifade etmiş aynı zamanda da üzerimize daha büyük sorumluluklar yüklemişlerdir. Kdz. Ereğli TSO üyelerimizin bizlere yüklediği bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için göreve seçilen tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Kdz. Ereğli ilçemizin gelişmesi, ekonomimizin büyümesi için daha önce başlattığımız projeleri tamamlayıp, yeni projelerimizi de hayata geçirmek için gayret göstereceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarım olarak bize oy veren vermeyen ayırt etmeksizin tüm Kdz. Ereğli TSO üyelerine eşit şekilde hizmet edeceğiz. Dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kapımız her TSO üyesine açık olacak. Hayata geçireceğimiz projelerimizi tüm TSO üyelerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Ben bu vesile ile 1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleşen TSO organ seçimlerinde oy kullanan birbirinden kıymetli, bize oy veren vermeyen tüm Kdz. Ereğli TSO üyelerimize, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini sağlayan Kdz. Ereğli İlçe Seçim Kurulu çalışanlarına, tüm emniyet mensuplarımıza, TSO üyelerimize hizmet eden görevlilerimize, tüm basın mensuplarımıza ve emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

3.10.2022 12:41:48

Bu haber 535 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
03.10.2022 13:31:12
üye diyor ki;

kimin kapısını kime açıyorsunuz




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.807

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri