(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İYİ BAŞLADIK, DEVAM EDECEĞİZ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Aksu, “Lige iyi başlangıç yaptık. Bundan sonrası üzerine daha da bir şeyler koyarak ilerlemek istiyoruz” dedi.

Aksu, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Devrek Belediyespor ile oynadıkları ve 2-0 kazandıkları sezonun ilk maçını kendi sahalarında oynayacak olması nedeniyle iyi hazırlandıklarını söyledi.

Aynı zamanda taraftarlarla da buluşmanın heyecanı içinde maça çıktıklarını anlatan Aksu, şöyle dedi:

“Öncelikli amacımız taraftara iyi oyun seyrettirmekti. Bunun için de koşan, mücadele eden bir oyun ortaya koymak, iyi bir seyir zevki veren takım oluşturmak istedik. Karşılaşmanın belirli sürelerinde takımımızda bir durgunluk gözüktüyse de, maçın yüzde 70’lik bölümünde istediklerimiz oldu.Tabi ki bu daha ilk maç. Gelecekte üzerine koyarak, gelişme sağlayarak iyi oyun oynamak istiyoruz. İyi futbol oynayan, seyir zevki yüksek, taktiksel ve oyun disiplini açısından iyi takım görüntüsü vermek istiyoruz. Bu kurgu üzerinde ısrarlı şekilde devam etmek edeceğiz.  Ereğli halkının da özlemle bunu beklediğini biliyoruz. Onun için samimiyet ve ciddiyetle çalışmalar devam ediyoruz. Her hafta gelişen, üzerine koyan bir takım olmak üzere çalışmalarımız sürdüreceğiz.

Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız ligin devam için iyi moral oldu. Lige iyi başlangıç yaptık. Bundan sonrası üzerine daha da bir şeyler koyarak ilerlemek istiyoruz. Bu vesileyle futbolcularımızı kutluyorum; karşılaşmada bizlere destek olan başta kulüp Başkanımız Sayın Belediye başkanımız Halil Posbıyık’a, yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

3.10.2022 12:09:32

Bu haber 472 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 46 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.236

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri