(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ KAZANDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerini mevcut Başkan Arslan Keleş’in grubu kazandı. Osayımı tamamlanana seçimlerde Keleş, seçime girdiği 7 grubu da kazanarak, 'ezici çoğunluk sağladı.

KELEŞ’TEN “EZİCİ ÇOĞUNLUK” VURGUSU!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, “güzel bir seçim oldu. TSO üyeleri iradesini ortaya koydu” dedi.

Keleş, seçimlerde 6 sandığın kendi gruplarınca kazanılmasının ardından basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, seçimlerin ‘kesin kazananı’ kendileri olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları süresince, başta ekip ve mesai arkadaşları olmak üzere herkese teşekkür eden Keleş, “İyi bir arkadaş grubu ile çalıştık. Seçimlerimizde her hangi bir tartışma yada huzursuzluk çıkmadı. Ereğli TSO seçmeni ne yapacağını biliyor, bunu da gösterdi.Seçim girdiğim sandıkta ezici bir üstünlük sağladım. Demek ki insanların güvenini kazanmışım” dedi.

Basın mensuplarının, ilçedeki Ereğli ve demir ve çelik Fabrikaları’na yönelik sorusunu ise “Erdemir’de bizim üyemiz onları da temsil ediyoruz” diye konuştu.

İlçedeki Simge Otomotiv sahibi Şemsi Durdu da, açıklamasında, “çok kaliteli bir seçim oldu, ülkemize hayırıl olsun. Bundan sonra TSO’nun sorumlulukları çoğaldı. Gelecek adına çok daha büyük sorumluluk aldı. Bundan sonraki süreçte yeni yönetim Ereğli’yi hak ettiği yere taşımalı” ifadelerine yer verdi.

İŞTE TSO'DA KELEŞ GRUBU

 1. MESLEK GRUBU GIDA

 MECLİS ASİL ÜYELER: Tanyıldız Grup Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Gıda Hediyelik Eşya İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Öz Üçler Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  (Meclis Asil Üyesi); Grup Gıda Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

 MESLEK KOMİTESİ:  Vahab Akbulut – Ak Ticaret,  Yıldırımlar Ticaret, Mert Otomotiv; Öz Çayırlı Süt Ve Süt Ürünleri

 2. MESLEK GRUBU İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER: Çakıray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi; Tatsan Çelik Konstrüksiyon İmalat Ve Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Batı Karadeniz Makina Metal Çelik Konstrüksyon İnşaat Turizm Hizmet Taşımacılık Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

 MESLEK KOMİTESİ:  Foga Pastahane,  Dekor Mermer, Kdz.Ereğli Reklam, Kdz Ereğli İmparator Gemi

 3. MESLEK GRUBU İNŞAAT İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER: Ekip İnşaat – İsmail Yılmaz; Karadeniz Ereğli Duru Yapı İnşaat Metal Taşımacılık Tarım Gıda Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ; Öz Ka Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi   

 MESLEK KOMİTESİ:  Sınırlı Sorumlu Ören Küçük Sanayi Sitesi, Buzoğlu Yapı Sanayi, Görkem İnşaat,  Rıza Bozkurt Bozkar İnşaat Taahhüt

4. MESLEK GRUBU NAKLİYE İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER: Keleşsan Keleşler Otomotiv Sac İnşaat Harfiyat Taahhüt Turizm San Ve Tic A.Ş.; Çemsan Lojistik Metal Hizmet San Ve Tic Ltd Şti; Karadeniz Ereğli Tunç Rulman Makina Otomotiv Güzellik Salonu Gıda İnşaat San Ve Tic Ltd Şti.

 MESLEK KOMİTESİ:  Muhammet Topaloğlu, Demircan Taşımacılık, Men-Sa Sac Ticareti Ve Nakliye, Mozler Lojistik.

 5. MESLEK GRUBU TÜKETİM MADDELERİ İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER: Sesliler Kuyumculuk-Yavuz Sesli; GB Mobilya Tekstil İnşaat Ve Nakliyat San.Tic. Ltd. Şti.; Ereğli Şen Elektronik Gsm Otomotiv Nakliyat İnşaat Tekstil Sosyal Hizmetler San ve Tic. Ltd. Şti.

 MESLEK KOMİTESİ: Ataferis İnşaat Sanayi, Tur-Ay Halı Ticaret, Ereğli Bilişim Sistemleri, Şendoğan Arslan.

 6. MESLEK GRUBU HİZMET  İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER:   Karadeniz Ereğli Simge Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Özerler Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Yavuz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Sağlık Hizmetleri Nakliyat Hayvancılık Gıda Turizm İnşaat İmalat San.Tic. Ltd. Şti.

 MESLEK KOMİTESİ:  Sibel Yıldız Sigorta,  Fge Gıda, Keleşler Sigorta, Erol Ak

 7. MESLEK GRUBU SAC İMALAT (MAVİ LİSTE)

 MECLİS ASİL ÜYELER: Karadeniz Ereğli Çiftgüller Metal Nakliye Turizm Gıda İnşaat Taahhüt San ve Tic Ltd. Şti.;  Koşunlar Demir Çelik Nakliyat San ve Tic. Ltd. Şti;

 MESLEK KOMİTESİ:  Ergürler Metal Sac,  Sema Dayanıklı Tüketim Mamülleri, Tekgül Metal Nakliyat

 

 




Bu sayfayı yazdır

1.10.2022 17:28:54

Bu haber 1785 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.10.2022 10:54:49
Ergün Karataş diyor ki;

Hayırlı olsun başkanım görevinde başarılar diliyorum tekrardan




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.111.592

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
230 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri