(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAPILARINI EĞİTİME AÇTI

(Haber: Orhan Akyüz) - Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı, ‘’Bahçeşehir Koleji mezunu olacak öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış, özgür düşünebilen, üretken, toplumsal değerlerimizi önemseyen, aktif ve katılımcı bireyler olarak yetişmesi her zaman hedefimiz olacaktır’’ dedi.

Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz, Kozlu ilçesine bağlı Esenköy Mahallesi’nde 2022-2023 eğitim öğretim döneminde hizmete açılan Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü’nün ‘’Yeni Döneme Merhaba ve Açılış Etkinliği’’ davetinde yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

‘’İyi ve kaliteli bir eğitim sistemi büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmanın en etkili yoludur. Bu eğitim kurumunun, ilimiz eğitim öğretimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.’’

‘’HER ZAMAN HEDEFİMİZ OLACAKTIR’’

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Yazıcı, konuşmasında, her türlü eğitim öğretim sürecinin gerçek anlamda merkezi olarak yürütüldüğü kaliteli nitelikli bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji ile Zonguldak’ı tanıştırmış olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Yazıcı, şöyle devam etti:

‘’Bundan sonraki hedeflerimiz ise öğrencilerimizin hem akademik anlamda hem de sosyal branşlarda kendilerini gerçekleştirebilmeleri ve sahip oldukları potansiyeli ortaya koyabilmeleri olacaktır. Bahçeşehir Koleji mezunu olacak öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış, özgür düşünebilen, üretken, toplumsal değerlerimizi önemseyen, aktif ve katılımcı bireyler olarak yetişmesi her zaman hedefimiz olacaktır.’’

ÖĞRENİCİDEN ANLAMLI MESAJ

Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf öğrencisi Tuğsem Turgut da ‘’Bahçeşehir Koleji öğrencileri olarak Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkemizin milli ve manevi değerlerini benimseyen, bu değerleri koruyan, vatanını, milletini seven ve her zaman yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı, sorumluluklarını bilen öğrenciler olacağız’’ diye konuştu.
Bu arada Vali Tutulmaz, kurdele kesim töreninin ardından okulu gezerek öğrencilerle bir araya geldiği  açılışta; Kilimli Kaymakamı Nejdet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve Kozlu İl Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

27.09.2022 19:25:02

Bu haber 932 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.810

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri