(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“MUHTEŞEM” DENİLEBİLECEK DÜĞÜN…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Belediye Spor Kulübü 2. Başkanı Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yazıcıoğlu ile Gülay Yazıcıoğlu çiftinin, oğlu İsmail Yazıcıoğlu Hava-Veysel Uysal çiftinin kızı Emine Yazıcıoğlu, Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen ‘muhteşem’ denilebilecek düğün etkinliği sonrası dünya evine girdiler.

Otelin Erdemir Salonu’nda özel hazırlanan ve üzerinde baş harfleri bulunan sahneye, davetlilerin alkışları arasında gelen Emine ile İsmail Yazıcıoğlu, ilk düğün danslarını yaptılar.

Ardından davetlilerin de dans ederek eşlik ettiği genç çift, özel bando ile birlikte getirilen düğün pastasını keserek, bir birlerine ikramda bulundular.

Yazıcıoğlu Ailesinin, 1000 kişiyi aşkın davetli ile yakından ilgilendiği gecede, yenilen yemek ile birlikte çalan müzik eşliğinde oyunlar oynandı, eğlence doğra çıktı.

Emine-İsmail Yazıcıoğlu çiftinin bu mutlu gününde, salonda hazır bulunanlar arasında; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ereğli Belediye Başkan vekili Erkan Mutlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bazı Ereğli belediye başkan Yardımcıları, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, bazı Ereğli belediyesi Meclis üyeleri, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim.Kaplancan, Eski Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Faruk Çaturoğlu, Ereğli TSO Başkan Adayı Niyazi Özcan, Alaplı TSO Başkan Adayı Ayhan Akman, Ereğli ve Alaplı iş dünyasından çok sayıda isim de yer aldı.

Hakimiyet yayın Grubu olarak; beraberliklerini ömür boyu sürdürme kararı veren Emine-İsmail Yazıcıoğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, bu mutlu beraberliğe ‘olur veren’ ailelerini kutlarız.




Bu sayfayı yazdır

25.09.2022 14:23:26

Bu haber 1735 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.091.296

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
200 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri