(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZCAN, “OY AVCISI” OLMAYACAK!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaretv e Sanayi Odası Organ Seçimlerinde grup liderlerinden Niyazi Özcan, seçimlerde oy avcılığı için ilkelerinden taviz vermeyeceklerini bildirdi.

Özcan yazılı açıklamasında, hedeflerinin Oda’yı daha iyi konuma getirmek, sanayici ve tüccarın hakkını korumak, yeni iş alanları açmak olduğunu belirtti.

Geçen dönemki seçimlerin hemen ardından yeni dönem için çalışmalara başladığını, geçen 4 yılda da gelişmeleri üyelerine anlatma gayretinde olduklarına dikkat çeken Özcan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Her seçimde olduğu gibi, bu seçimlerde de hizmete talip gruplar olduğu gibi, bu gruplara açık desteğini açıklayan kuruluşlar, şirketler veya şahıslar olabilir. Bu durum yadsınamaz bir gerçektir. Hizmete talip olan ben ve yönetimim, tüm TSO üyelerine ve Kdz. Ereğli halkına yapacağımız hizmetleri ve projelerimizi açıklarken; aynı zamanda olmazsa olmaz ilkelerimizin de üstünden geçerek; bu ilkeleri benimseyen tüm şahıs ve gruplarla beraber yürümenin doğruluğuna inanıyoruz. Oy avcılığı için bu ilkelerden asla taviz vermeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz!.. Seçmene şirin gözükmenin sahteliğinden sıyrılarak; herkes istediği grubu desteklemekte serbesttir. Bizler için Türk adet ve gelenekleri yol haritası olmuştur. ‘Gelene, gelme’ denmez adetiyle yolumuza sımsıkı devam ederken; her kim için olursa olsun, bu yolda ilkelerimizi çiğneyerek; destek istemek gibi bir girişimimiz olamayacağını tekrar hatırlatırız.”




Bu sayfayı yazdır

23.09.2022 15:11:52

Bu haber 680 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
26.09.2022 12:12:23
TC VATANDAŞI diyor ki;

AKIN TATOĞLU LİSTENİZDE VARMI TEK SORUMUZ BUDUR VAR İSE TOP YEKÜN SENDEYİZ BAŞKAN BU SEFER BAŞKANSIN DEMEDİ DEME
25.09.2022 17:03:41
Kamil diyor ki;

Başkan;o yüzden mi üyelere desteğini çek, o listeden çık diye telefonlar geliyor?




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.927

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri