(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZCAN’DAN KELEŞ İDDİASI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 1Ekim’de gerçekleştirilecek ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organ seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday Niyazi Özcan, mevcut Ereğli TSO Başkanı ve adayı Arslan Keleş’in, sac ticareti ile ilişkili şirket kurduğunu iddia etti.

Özcan, yazılı açıklamasında, Keleş’in, son basın toplantısında, 12 ortaklı “Ereğli Birleşim Grup Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş”nin ortakları arasında bulunduğu belgeyi de yayınladı.

Keleş’in, makamında düzenlediği basın toplantısında, “Kimse benim ucuza sac alıp-sattığımı iddia edemez. Ben sac ticareti yapmıyorum ki, karnım ağrısın” söyleminde bulunduğunu hatırlatan Özcan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Belgeye göre; Arslan Keleş ve 12 arkadaşı 8 Ağustos 2022 tarihinde  ‘Ereğli Birleşim Grup Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş’ adıyla asıl amacı her türlü demir-çelik ürünlerini alıp-satmaya yetkili bir şirket kuruyor. Keleş, son basın toplantısında beni zan altında bırakmak adına kurduğum sac firmasını, bilançosunda hiçbir ticaret matrahı bile olmadığı halde, kafaları karıştırmak adına açıklamalar yapıyor. Ama kendisinin ortağı olduğu sac firmasından kimseye bahsetmiyor.
Şimdi kendisine soruyorum: Ortaklarınla birlikte kurduğun bu sac firmasına TSO başkanı olarak nemalanamadığın için mi Erdemir’le kavga yolunu seçtin? Gizli kapaklı şirket kurarken, ekip arkadaşlarından ve sana inananlardan hiç mi utanmadın? Meclis’e seçtiğin ekip arkadaşlarından kaçı senin bu listedeki isimlerle resmen ortak olduğunu biliyor?  ‘Niyazi Özcan’ı ‘FETÖ destekliyor’, dedikodusu yaparken, bu gelişme sana nasıl dönecek, bunu hiç düşündün mü? Şimdi cesaretin varsa çık bu soruları yanıtla?.”




Bu sayfayı yazdır

22.09.2022 13:12:21

Bu haber 1201 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
23.09.2022 09:30:51
kadir diyor ki;

e kendisi aday tanıtım toplantısında zaten söylemiş , ticaretten başka bir şey yapmadım diye. ortaklarıyla sac ticaretine başlamış, şahsi serveti büyütme işine ara verip bi ara ereğli ile de ilgilenirse fena olmaz.
22.09.2022 20:19:03
ASIM CAKIR diyor ki;

hic hos degil bu ortaklikda ticaret oda baskani olmamamli ?????????




Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.098

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri