(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ HİZMET

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Tuana Köse Akademi Danışmanlık Merkezi”nin açılışı gerçekleştirildi.

İlçede Avukat Ahmet Köse’nin kızı Tuana Köse’nin Süleymanlar Mahallesi Kandilli lojmanları karşısında hizmete sunduğu danışmanlık merkezinin açılışında konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, söz konusu merkezin Ereğli için kazanç olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Her açılış Karadeniz Ereğli için yeni bir istihdam demektir. Burası Ereğli ve bölge için bir nimettir. Bun bunun sadece Karadeniz Ereğli’ye değil Doğu Karadeniz’e ve sağımızda, solumuzda bütün illere hayırlı olsun diyorum. Bölgemizde olmayan bir hizmeti hayata geçirdiği için işletme sahibini kutluyorum.”

İşyeri sahibi Bayan Köse de, ilçede ihtiyaç duyulan hizmeti karşılamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “doğduğum ve büyüdüğüm bu şehre, mesleki tahsilimi tamamladıktan sonra bu denli büyük bir ihtiyaca karşılık vermekten mutluluk ve onur duyuyorum. Anne karnından neredeyse 70 yaşına kadar iletişim eksikliği ya da konuşma bozukluğu olan herkes için hizmet kapılarımı bugün itibariyle açıyorum. Böyle bir günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Bu arada baba Avukat Köse de, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının, ilçede topluma hizmet edecek yeni ve tek iş yerini açmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Posbıyık’ın eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, bazı siyasi parti başkan ve temsilcileri, Zonguldak Barı Başkanı Özel Eroğlu, avukatların katıldığı açılışın ardından, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

20.09.2022 11:54:05

Bu haber 1202 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.938

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri