(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KASIMPAŞA’DAYDI…

Karadeniz Ereğli Belediyes Spor Kulübü Başkanlığını yürüten Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli belediyespor’un hazır karşılaşması oynayacağı Kasımpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, incelemede bulunduğu kulüp tesisleri hakkında yetkililerden de bilgiler aldı.

Posbıyık, kulüp yetkilileri ile bir çok konuda fikir alışverişinde bulunacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Ziyaretimiz kapsamında kulübün tüm yaş kategorilerinde eğitim alan sporcuları antrenmanları esnasında görme fırsatı bulduk ve çok mutlu olduk. Bu kapsamda öncelikle, Kdz.Ereğli Belediyesi olarak Kasımpaşa Spor Kulübü tesislerinde olmak son derece mutluluk verici. Kardeş birlikteliği yaptığımız tesis, futbolcuların eğitimi ve tedavisi ile ilgili tüm alanlarda işbirliği içerisinde olmamıza olanak sağlayacak. Bu işi profesyonelce yapan, ruhunu koyan ve özellikle adanmışlık ruhu ile gençlerimize hizmet eden Kasımpaşa Futbol Kulübü CEO’su Serkan Reçber’e, Kasımpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Saraç’a ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu noktalara gelmiş bir kulübün gençlere yaptığı yatırımın, milli takıma kadar ulaşan serüvende çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

Kasımpaşa Spor Kulübü Rezerv Takımnın Kdz.Ereğli Belediyespor ile oynadığı ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı karşılaşmayı da izleyen Posbıyık’n ziyaretinde; Karadeniz Ereğli belediye Spor Kulübü 2. Başkan Halil Bozkuş, As Başkan Özkan Özyiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Baydan, Recep Köksal, Halit Aydın ve Fatih Çapar da hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

16.09.2022 12:25:32

Bu haber 629 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.998.233

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
299 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1421 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri