(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TPAO’DAN GELECEĞE YATIRIM!

(Haber: Orhan Akyüz) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, ‘’Ülkemizin geleceğine katkı yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

TPAO Genel Müdürü Bilgin, TPAO’nun destekleriyle Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Hisarönü Zübeyde Hanım İlkokulu’nda yenilenen kütüphane, zeka, drama sınıfı ile öğretmenler odasının açılış töreninde  yaptığı konuşmada, üstlenmekten büyük gurur duydukları Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi'nde birlikte çalıştıkları firmanın desteğiyle ilkokuldaki bu yenilemeleri yaptıklarını söyledi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE KATKI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çocuklara daha iyi bir eğitim sağlayabilmek için benzer destekleri sürdüreceklerine dikkati çeken Genel Müdür Bilgin, şunları kaydetti:

‘’Yeni eğitim öğretim yılında çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sağlayabilmek için yaptığımız çalışmaların bir sonucu olarak buradayız. Değerli evlatlarımıza, çocuklarımıza ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Bundan sonra da benzer katkıları eğitim hayatına, ülkemizin geleceğine yapmaya devam edeceğiz.’’

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER

Bu arada kütüphane açılışının ardından Genel Müdür Bilgin ile beraberindekiler, yenilenen kütüphane, zeka, drama sınıfı ile öğretmenler odasını gezdi.

Öğrencilere okul çantası ve çeşitli kitler hediye eden Genel Müdür Bilgin, tören sonunda öğrencilerle okul bahçesinde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene; Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ile TPAO’nun deniz altı enerji projelerine mühendislik hizmeti veren Schlumberger Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.




Bu sayfayı yazdır

14.09.2022 15:59:32

Bu haber 525 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.158

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri