(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HAYDİ İYİ DERSLER..!

Zonguldak ve Ereğli İlçesinde, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ders zilleri protokol üyelerince çalındı.

ZİL TUTULMAZ’DAYDI

Zonguldak Valiliği binası önünde 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen programda, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ın beraberindeki iki öğrenciyle Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, göndere Türk Bayrağı çekildi.

Aldoğan ve beraberindekilerin makamında ziyaret ettikleri Vali Mustafa Tutulmaz, öğrencilere hediye verdi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Valilik önündeki programa; İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TEPEBAŞI İLKOKULU PROGRAMI

Tepebaşı İlkokulu’ndaki programda konuşan Vali Tutulmaz, Milli Eğitim bünyesindeki her yerin alt yapısının gözden geçirilerek eksikliklerin giderildiğini belirterek, “Tüm okullarımızın tadilatı ve tamiratı yapıldı. 2022-2023 eğitim öğretim döneminin açılışını yaptığımız bu güzel ve anlamlı günde büyük bir sevinç ve heyecan yaşayan öğretmenlerimiz, sevgili çocuklarımız ve ailelerinin mutluluğunu içtenlikle yaşıyor ve paylaşıyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da 7 bin 800 öğretmen ile 105 bin öğrencinin yeni eğitim-öğretim dönemine başladığını hatırlatarak, “2022-2023 eğitim öğretim yılına yeni umutlar, yeni heyecanlarla, her zamankinden daha azimli, daha güçlü bir başlangıç yapmanın mutluluğu ve gururu içindeyiz” diye konuştu.

Aldoğan, şunları kaydetti:

“Sevgili öğrencilerimiz, bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bizim sizlerden isteğimiz okulunu, öğretmenini, vatanını, milletini, bayrağını seven ve onlara sahip çıkan bireyler olarak yetişmenizdir. Attığımız her adımın ve aldığımız her nefesin yalnız ve yalnız sizler için olduğunu bilmenizi isterim. Sizi seviyoruz ve size güveniyoruz. Başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz.

İlimiz ve tüm öğrencilerimiz adına tüm bu çalışmaları yaparken bizlere destek olan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e, destek ve rehberliğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’a ve her daim bize destek veren kamu kurum ve kuruluşlarımıza, velilerimize, yönetim ve eğitim kadrolarımıza, sürece katkı sağlayan tüm birimlerimize teşekkür ediyorum.

Zonguldak eğitim ailemizin, öğrencilerimizin ve ülkemizin genelinde eğitime başlayan tüm öğrencilerimizin İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2022-2023 eğitim öğretim yılın hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir yıl olarak tamamlanmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”

Program kapsamında bir öğrenci şiir okudu, okulun öğrencileri halkoyunu gösterisinde bulundu, protokolde yer alanlar 1. sınıf öğrencilerine fidan takdim etti, Vali Mustafa Tutulmaz da 2022/2023 eğitim öğretim yılını sembolik olarak ders zili ile başlattı, sınıf ziyaretleri yapıldı, öğretmenlerle bir araya gelindi.

Programa; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

EREĞLİ’DEKİ PROGRAM

Ereğli İlçesinde de, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada göndere Türk Bayrakları çekildi.

Buradaki törenin ardından; Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Milli eğitim Müdürü Aksoy ve bazı protokol üyeleri Kavaklık Mahallesindeki kavaklık İlkokulu’na geçtiler.

Okuldaki programda yapılan konuşmalarda, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunulurken, Belediye Başkanı Posbıyık, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kavaklık Okulu’nun ders başı zilleri ise Yapıcı, Posbıyık ve Aksoy tarafından çalındı.

Yeni ders yılı programları, çeşitli okullarda düzenlenen etkinliklerle devam etti.




Bu sayfayı yazdır

12.09.2022 14:05:40

Bu haber 604 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.094.071

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
210 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
547 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1468 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri