(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYESPOR YARARINA...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü’ne destek amaçlı gece düzenlendiği bildirildi.

Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, aynı zamanda kulüp başkanı Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçenin Ereğli-Kandilli yolundaki Tims Fabrika Salonu avlusunda gerçekleştirilen gecede yaptığı konuşmada, hedeflerinin, Bölgesel Amatör Ftbol ligi’nde (BAL) mücadele eden takımı bir üst tura çıkarmak olduğunu belirtti.

Posbıyık, bunun yanı sıra kulüp bünyesindeki spor branşlarında yer alan çocuklar  ve gençlerin başarısı için katkıda bulunduklarını anlattığı konuşmasında, şunları kaydetti:

“Bu takıma destek olan iş adamlarımız var. Ama ilk 500 değil, orta ölçekliiş adamları destek veriyor. Basketbolda, voleybolda, Kadın-Erkek futbolda, güreşte ve birçok spor branşlarıyla biz uğraşıyoruz. Ayakkabısından, formasına, seyahat ettikleri yerlere, kamplara kadar siz yürekli insanların sayesinde bunu yapıyoruz. İlçemizdeki büyük sanayi kuruluşları ısrarla yardım etmiyorlar. En büyük fabrikalar bu memlekette, bu memleketin havasını da kirletiyorlar. O kendi müesseselerinde çalışan insanlarının çocuklarına ve gençlere biz sahip çıkıyoruz, onların masraflarını biz karşılıyoruz. Ama o büyük fabrikalardan ses seda yok. Durmadan Ereğli’den almak, para kazanmak yukarılara göndermek. Bütün amaçları bu maalesef. Burada bizi desteklemek için gelen, Kdz.Ereğli Belediyespor destekçilerine, bu akşam bu fedakarlığı yapan çok değerli arkadaşlarımıza özerlikle şükranlarımı sunmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bunu hep beraber götüreceğiz. Sadece Belediyemizin imkanları ile götürmek mümkün değil. Ama çok değerli antrenörlerimiz burada, Kadın – Erkek takımlarımız burada, diğer sporcularımız burada. Tarihe bir anı düşürmek istiyoruz. Sizin destekleri ile tarihe bir anı düşmek için hep beraber birbirimize söz verdik, sizin destekleri ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Hepinize Ereğli Halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”

FORMALAR SATIŞA SUNULDU

Gecede, aralarında Karadeniz Ereğli Belediyespor’un formasının da yer aldığı; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a ait futbolcuların imzaladığı formaları ‘açık artırma’ yöntemiyle satışa sunuldu.

Ereğli takımının formasını İş insanı Akın Katı alırken, Fenerbahçe Formasını Sercan Demir, Galatasar Formasını Ufuk Çakmakoğlu, Beşiktaş Formasını Muhammet Çömeten ve Trabzonspor formasını ise Yaşar Likoğlu satın aldılar.

Açık artırmaya tutulan Kdz.Ereğli Belediyespor lambaderini ise Cengiz Güneş satın aldı.

Kulüp yöneticileri, sporcular, iş insanları ve çok sayıda izleyicinin katıldığı gecede yenilen yemek ile birlikte sahne alan Cevher’in seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlenildi.




Bu sayfayı yazdır

11.09.2022 13:37:00

Bu haber 1123 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.111.019

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri