(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

32-3000 MİLİMETRE HATTI KURULUYOR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Erdoğan Metal’de 32 milimetre kesme kapasiteli doğrultma ve boy kesim hattının kurulacağı bildirildi.

Erdoğan Metal Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın kendisini ziyaretinde yaptığı açıklamada, 35 yıllık tecrübe ve birikime sahip şirketlerinin, Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasının 12 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 35 bin metrekare alan üzerinde kurulu olduğunu söyledi.

Tesislerde: Galvanizli Topraklama Şeritleri, Sıcak / Soğuk Rulo Dilme, Sıcak / Soğuk Rulo Boy Kesme, Boru / Profil, Omega Profil Levha Direkleri ve Çelik Konstrüksiyon gibi ürün gamlarında imalat yapıldığını anlatan Erdoğan, şöyle dedi.

32 / 3000 MİLİMETRE BOY KESİMİ

“Sektöründe 35 yıla dayanan bilgi ve birikime sahip ekibimizle üretime devam ettiğimiz Erdoğan Metal’de, yeni yatırımlara da yöneldik. Bu doğrultuda, bölgede tek olacak olan 32 milimetre kalınlıkta, 3000 milimetre genişlikteki doğrultma ve boy kesme makinemizi de temin ettik. Halen gümrük işlemleri devam eden makinemizi yakın zamanda fabrikamızda hizmete sunacağız. Böylece, sektörde duyulan yeni bir ihtiyacı da ortadan kaldırmış oluyoruz.

ENERJİMİZİ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ

Aynı zamanda yatırım yaptığımız çatı güneş enerjisi sistemi sayesinde, kendi tesisimizde enerji üretimine de kısa zamanda başlayacağız. Çalışanlarımızın her türlü gereksinimlerinin sağlandığı Erdoğan Metal’de, kara ve deniz ulaşımına elverişli konumuyla demir-çelik üretiminde Türkiye’nin en önemli iki bölgesi olan Zonguldak’ın Ereğli İlçesi ve Hatay'ın, Payas İlçesinde bulunan fabrikalarımızda, yıllık ortalama 250.000 ton çelik servis merkezi hizmetinin yanı sıra 100.000 ton yassı çelik ticareti yapılıyor.”

YENİLİKLERLE GELECEĞE TAŞIYORUZ

Erdoğan Metal Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Furkan Erdoğan da, sektörde müşteri ve çalışanların değerlerini bilerek 35 yılı geride bıraktıklarını ifade ettiği açıklamasını, şöyle sürdürdü:

“35 yılı geride bırakıyor, yolculuğumuzu yeniliklerle geleceğe taşıyoruz. Gelecek; yenilikçi adımlarımız, adaptasyon kabiliyetimiz ve doğru stratejilerimizle şekillenecek. Artan deneyimimiz, referanslarımız, teknoloji, sürdürülebilirlik ve üretim alanlarına yaptığımız yatırımlar ve sürekli iyileştirdiğimiz toplam kalite anlayışımız ile günden güne daha da güçleniyoruz. Erdoğan Metal olarak yüksek üretim kapasitesi ve kaliteli hizmet standartlarıyla sektörün bugününe ve geleceğine öncülük etmek için markamızı daha da güçlendiriyor, 35 yıl önce çıktığımız bu yolculuğumuzda emin ve ‘çelik’ adımlarla geleceğe doğru ilerliyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

19.08.2022 15:10:07

Bu haber 1452 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
22.08.2022 14:27:06
aydın diyor ki;

erdoğan metal çok sık alış veriş yaptığımız firmalardan birisidir. fason işlerimizi de yapmaktadır.kaliteli hizmet ve dürüst çalışmasıyla ön plana çıkmaktadır. Erdoğan metale çalışmalarından dolayı tşk ederim.
21.08.2022 09:41:34
Faruk ÇİLİNGİR İş Güvenliği uzmanı diyor ki;

Fabrika içinde emniyet şapkasız ( Baret ) dolaşmak iyi bir örnek olmamış.




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.263

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri