(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖREVİN İSMİ BELLİ OLDU

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesinde, Kültür ve Basın Danışmanlığına Aykut Ateş getirildi.

Ereğli Belediyesinde Nart Bozkurt’un Kültür, eşi Nergis Bozkurt’un da Basın Danışmanlığından istifaları ardından Ereğli belediyesi yeni isim olarak Ateş’de karar kıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ‘Olur’u ile atanan Ateş, görevine başladı.

Bu arada, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulunda Mali Sekreterliği görevini sürdüren Ateş’e, dernek yönetimi çiçek göndererek kutladı. Görevinde başarı dileğinde bulundu.

Ateş’e çeşitli kurum ve kuruluşlardan da kutlama çiçekleri gelmeye başladı.

ATEŞ’İN ÖZGEÇMİŞİ

1980 yılında Karadeniz Ereğli’de doğan Aykut Ateş; ilk, orta ve lise öğrenimini İlçede tamamladı. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’nden mezuniyeti ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde üniversite yaşamını sürdürdü.

Üniversite yılları ve sonrasında 11 yıl Bursa’da görsel tasarım, bilişim ve medya alanında hizmet veren şirketlerde çalışan Aykut Ateş,  2009’da Ereğli’de Creative Studio isimli marka tescil, kurumsal kimlik, görsel tasarım, internet ve medya planlama hizmetleri sunan danışmanlık şirketi kurdu.

Bu süre zarfında bölge ve şehir dışındaki birçok kurum ve kuruluşun kurumsal projelerini yöneten ve ilgili alanlarda hizmetler sunan Ateş, 2016 yayın hayatına sunduğu ve Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü “67300 Kültür ve Sanat Dergisi’nin ülke geneline yaygınlaştırdı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartı sahibi de olan Aykut Ateş, mesleki olarak birçok röportaj canlı yayın yaptı, yönlendirdi.

ERMED Kurucu üyeleri arasında bulunan ve derneğin Mali Sekreterliğini yürüten Aykut Ateş, ilçedeki birçok sivil toplum kuruluşunda da sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulundu, görevler aldı.

İlçedeki Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün geçmişte Dönem Başkanlığını da yürüten Ateş, halen kulüpte yönetim bazında görevde bulunuyor.

Karadeniz Ereğli Belediyesinde Kültür ve Basın Danışmanlığı görevine atanan Aykut Ateş, Ülkü Ateş ile evli ve bir çocuk babası.




Bu sayfayı yazdır

18.08.2022 19:50:50

Bu haber 991 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.08.2022 21:18:34
Gözdem burak turizm diyor ki;

Tebrikler 👏👏






Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 75.605.228

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
271 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1250 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri