(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ASAYİŞ... ASAYİŞ...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, dün, akşam saatlerinden itibaren çeşitli asayiş olayları meydana geldi.

Ev Yangını - İlçeye bağlı Hamzafakıhlı Mahallesindeki bir evde meydana geldi.

İddiaya göre, elektrik kontağından çıkan yangın tüm evi sardı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışması başlatırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ev büyük zarar görürken hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Tartışma Kavgaya Dönüştü - Karedeniz Ereğli’de komşular arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

İlçenin Sarıkorkmaz Mahallesi Karga Sokak’ta, iki komşu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan 2 kişi, olay mahalline gelen “112 Acil” ambulansındaki sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli devlet Hastanesine kaldırıldı.

Doğalgaz sızıntısı! – Müftü Mahallesi Abdi İpekçi Sokaktaki bir apartmandan yoğun gaz kokusu alan apartman sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunup apartmanı boşalttılar. Ancak bir apartman sakininin olmadığını fark ettiler.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Ereğli Belediyesi İtfaiye, 112 sağlık ve doğalgaz ekipleri girdikleri konutta bir kişinin uyuya kaldığını belirledi.

Şahsın evden çıkarılmasının ardından binanın doğalgaz giriş hattı kapatıldı. Şahıs ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yunuslar Yine Boş Durmadı! – İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ‘Yunus’ olarak isimlendirilen motorize ekipler, Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde yapılan ‘şok’ uygulama esnasında durumundan şüphelendikleri aracı durdurdu.

Ekiplerin otomobil ve sürücüsü üzerinde yaptığı aramada bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 7.65 çapında 6 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs işlemleri için Emniyet Müdürlüğü Polis merkezine götürülürken, ruhsatsız olduğu belirlenen silah ise muhafaza altına alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yerde Hareketsiz Yatıyordu! - İlçeye bağlı Müftü Mahallesi Devrim Bulvarında alkollü olduğu öğrenilen şahsın yerde yattığını gören vatandaşlar 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri alkollü şahsa yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.

İş Kazasında Bir Yaralı – Delihakkı mevkisindeki bir iş yerinde, kamyondan eşya indiren folklifin, kamyonunu üzerine devrilmesi nedeniyle sürücü yaralandı.

Kaza mahalline 112 Acil Ambulansı ile Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralı işçi itfaiye ekiplerinin yardımıyla dışarı çıkartılarak 112 sağlık ekiplerine teslim edilirken, işçi olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Gecede yaşanana olaylarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.




Bu sayfayı yazdır

18.08.2022 13:28:07

Bu haber 734 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.789

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri