(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ANKARA’YA GİTMİŞLERDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı, Ankara’daki eğitimden dönen üyeler ile eşleri ziyarette bulundu.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 10-13 Ağustos 2022 tarihleri arasında Ankara Büyük Anadolu Otel düzenlenen Türk Metal Sendikası- MESS ortak eşli eğitim programına katılan şube yönetici ve eşleri, düzenlenen organizasyon dolayısıyla başta Türk Metal Genel başkanı Pevrul Kavlak’a ve Şube Başkanı Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Yılmaz da, Türk Metal Lideri Kavlak’ın, sosyal sendikacılığa verdiği önemden bahsettiği ziyarette, şunları kaydetti:

“Üyelerimizin çalışma koşullarının yanı sıra aldıkları eğitimleri de önemsiyoruz. Eşlerimizin de, zaman zaman çalıştığımız iş yerlerini gezerek çalışma koşullarımızı gördükleri gibi, eğitimlerimizi de izlemeleri iş yaşamı ile aile ortamının daha sağlıklı yürümesine vesile oluyor. Bu vesileyle; başta Sayın Genel Başkanım Olmak üzere genel merkez yöneticilerimize bu tür eğitimler düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Ziyaretinizden ise son derece memnuniyet duydum.”

Bu arada, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) Çelikhane Direktörlüğü, Çelikhane Direktörlüğü Mekanik bakım ve Pota Hazırlama, Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü 1. Soğuk haddehane MüdüLÜlğü Sıcak Makas çalışanı üyeler de Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

YILMAZ’IN ZİYARETLERİ

Diğer yandan Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, yetkili oldukları iş yerlerindeki üye ziyaretlerine devam etti.

Yılmaz, Erdemir Ambarlama ve Sevkiyat Müdürlüğü, Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü Kuvvet Santralı Çalışanı sendika üyesi işçiler ise ayrı ayrı ziyaret ettikleri Yılmaz ile görüştüler,

Üyeler, görüş alış verişinde bulundukları Yılmaz’a, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak’ın alacağı her kararın ve atacağı her imzanın;  her zaman koşullar ve şartlar ne olursa olsun bir kez daha sonuna kadar yanında olacaklarını belirtiler.

Yılmaz da, gösterdikleri birlik ve beraberlikten dolayı üyelerine teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

16.08.2022 12:57:05

Bu haber 765 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.997

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri