(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZGC’LİLER PİKNİKTEYDİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, emeğin başkentinde görevli gazeteciler için mangalın da yer aldığı piknik düzenledi.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık önderliğinde cemiyetin Genel Sekreteri Ercan Demir ile Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Özfidan’ın gönüllü olarak yer aldığı organizasyon, Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Değirmenağzı Plajı’nda gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın ilçesi Alaplı Gazeteciler Deneği Başkanı Doğan Bostancı’nın eşi ve çocuğuyla yer aldığı etkinliğe, bazı gazeteciler de aileleriyle katıldılar.

Kamuoyunun tarafsız haber almasını sağlamak için gecesini gündüzüne katan stres katsayısı yüksek meslek grubu kategorisindeki sektörde görevli gazeteciler, etkinlikte birlik, beraberlik ve dayanışma örneği gösterdiler.

Havanında güneşli ve güzel olması nedeniyle piknikte sohbetler edildi, denize girenlerin yanı sıra müzik eşliğinde oynayarak eğlenenler oldu, günün anısına fotoğraflar çekildi.

GAZETECİYE SÜRPRİZ KUTLAMA

Bu arada Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde günlük yayınlanan Demokrat Gazetesi’nin Zonguldak Muhabiri Emre Can Bayram’ın yaş gününü, meslektaşları getirdikleri pastayla kutladılar.

Kutsal bir görevi ifa eden gazeteciler, organizasyonu gerçekleştiren ZGC Başkanı Derya Akbıyık ile etkinlikte görev almalarından dolayı cemiyetin yöneticilerinden Ercan Demir ile Cüneyt Özfidan’a teşekkür ettiler.

Başkan Akbıyık da etkinliğe katılanlara teşekkür etti, benzer organizasyonunun sıklıkla yapılmasına çalışacağını söyledi.




Bu sayfayı yazdır

14.08.2022 11:53:07

Bu haber 647 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 75.603.454

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
271 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1250 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri