(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖBEN BİLARDO’DA YAPILACAK

Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) 3 Bant Zonguldak İl Birinciliği 2. Etap karşılaşmalarının Karadeniz Ereğli İlçesindeki Göben Bilardo Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

TBF Zonguldak İl Temsilcisi deniz Yücesan, federasyonun faaliyet programında yer alan müsabakaların, 25 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Şampiyonaya Zonguldak Merkez, Karadeniz Ereğli, Çaycuma ve Devrek ilçelerinden yaklaşık 80 sporcunun katılmasını beklediklerini anlatan Yücesan, şunları kaydetti:

“İl Birincilikleri, aynı zamanda İllerden Türkiye Şampiyonalarına katılacak sporcuların da belirlenmesini sağlıyor. Federasyonumuzca belirlenen şekliyle Zonguldak’tan Türkiye Şampiyonasına katılım kontenjanı 8 sporcu olarak belirlendi. Bu kapsamda, İl müsabakalarımızda ilk 8 sırayı alan sporcularımız Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Ayrıca Türkiye Genel Klasmanında ilk 176 sporcu arasında bulunmaları vesilesiyle sporcularımız Serdar Berber ile Ali Kefeli ise Türkiye şampiyonası direk katılma hakkına sahipler, Dolayısıyla Zonguldak’tan en az 10 sporcumuz şampiyonada yer alabilecek.”

Yücesan, şampiyona programı ve kuralarının ise önümüzdeki günlerde netleşeceğini sözlerine ekledi.

Diğer yandan, Zonguldak İl Birinciliğinin yapılacağı Göben Bilardo Spor Salonu’ndaki 4 maç masası şampiyonaya hazır hale getirildi.




Bu sayfayı yazdır

13.08.2022 15:52:58

Bu haber 620 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.600.527

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
269 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1248 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri