(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KALABALIĞI SALON ALMADI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın oğlu Rafet Kılıç, Gizem (Erkan) Kılıç ile dünya evine girdi.

Halime & Ayhan Erkan çiftinin kızları Gizem ile Saniye & Şükrü Kılıç çiftinin oğulları Rafet, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in salonuna, kalabalık davetlinin alkışları arasında üzerinde isimleri yazılı zemin kaplamanın üzerinden geçerek girdi.

Aralarında Ereğli Kaymakamı Mehmet yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ormanlı Belediye Başkanı bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, BBP Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu’nun da yer aldığı 11 şahitli nikahı, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı.

Gizem &Rafe Kılıç Çifti’nin, Demirtaş’ın “Evlenmek İstiyormusunuz” sorusuna “Evet” demeleri ardından kalabalığın coşkulu alkışları arasında Evlilik Cüzdanı da Milletvekili Uçar ve kaymakam Yapıcı tarafından geline teslim edildi.

Bu arada Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü kılıç, yaptığı kısa konuşmada, mutlu günlerine katılan davetlilere teşekkür etti.

Sahnede çekilen hatıra fotoğrafları sonrası düğünün açılış dansını yapan Genç Kılıç çiftine, daha sonra davetliler de eşlik ettiler.

Düğün Sahibi Saniye ve şükrü kılıç ise gece boyunca konukları ile yakından ilgilendiler.

CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, bazı Daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, siyasiler ile kalabalık davetlinin yer aldığı düğün, ikramların yenilmesinin yanı sıra çalan müzik eşliğinde eğlence ile devam etti.

Hakimiyet Yayın Grubu Olarak genç Kılıç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor, bu mutlu beraberliğin oluşmasına olur veren ailelerini kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

8.08.2022 10:50:41

Bu haber 1717 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.097.611

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri