(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖREVİ DEVRALDI...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Rotary Kulübü dönem başkanlığına ilk kez kadın getirildi.

Karadeniz Ereğli 2021-2022 Dönem Başkanı Mehmet Can Kutayer, Fabrika Tims Salonu’nda gerçekleştirilen “Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Başkanlık Devir-Teslim törende yaptığı konuşmada, görev süresince yaptıkları çalışmaları sıraladı.

Görev sürelerince,  insanlarıa ve çevrelerine dokunacak projelere imza atmaya çalıştıklarını anlatan Kutayer, şöyle dedi:

“Dönemimiz zorlu bir süreçte başladı. Yangınlarla boğuştuk, guvernörümüzün öncülüğünde başlatılmış olan ve yangın bölgelerine aktarılmak üzere açılan fona, kulüp olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra dönem içerisinde yapmış olduğumuz etkinliklerimizin taktirler ve ödüllerini de guvernörlerimizden aldık. ‘İlk Saran Biz Olalım’, ‘Örnek Rotary Toplum Birliği’, ‘Afet Projelerine Destek’, ‘Kulüp Hizmetleri Hizmet Başarı Ödülü’, ‘Kurumsal İletişim Hizmet başarı Ödülü’ gibi ödüllere layık görüldük. Ayrıca kulübümüz, Uluslar arası Rotary tarafından “Başkanlık Takdirnamesi Ödülü”nü almaya layık görüldü ve kulübümüze teslim edildi. Elimizden geldiğince doğru ve yerinde projeler yapmaya çalıştık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Kutayer, eşi Janset ile birlikte dönemleri boyunca destek olan üyelere teşekkür ederken, Kulüp Hizmetleri Destek dalında ise Fabrika Tims İşletmecisi Rotaryen Özlem Şen’e plaketini takdim etti.

INTERACT GÖREV DEĞİŞİMİ

Karadeniz Ereğli Interact Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Bahar Biçer, döneminde yapılan çalışmalarını içeren konuşması ardından, görevini devrettiği Elçin Aslan da, babasının Düzce Rotary Kulübü’nde geçmiş dönem başkanı olması dolayısıyla Rotary’in bir çok gezi, toplantı ve faaliyetine katıldığını belirterek, “bu tecrübeler Interact’a olan ilgimi daha da arttırdı. Bu dönem başkanlık yapacak olmak benim için büyük bir onur. Rotaryan büyüklerim ve Interact arkadaşlarımla birlikte güzel ve faydalı projeler gerçekleştirebileceğimizi umuyorum” dedi.

İLHAN; HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ

2430’üncü  Bölge 2021-22 Dönem 3. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Eray İlhan da Rotary Dönem Başkanlığını da aynı tarihte (30 Haziran) yaptığını hatırlatarak, “dolayısıyla şu anda başkanları çok iyi anlıyorum. Biri görevi devretmekten mutlu, diğeri de devralmanın heyecanını yaşıyor. Gelecek dönemimiz de heyecanlı bir dönem olacak, gayet başarılı olacağını düşünüyorum. Geride kaldığımız dönem için Mehmet Can Başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Pandemi olmasına rağmen gayet başarılı bir dönem geçirdiler. Beni de sorumluluğumdaki Ereğli, Zonguldak, Akçakoca ve Adapazarı vardı. İki kulüp dışında gayet başarılı bir dönem geçirdik. Bundan sonraki süreçte de kulübümüzün üye sayısını artırması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerden gelecek dönem için en azından birer üye önerisi ile gelmenizi tavsiye ediyorum. Guvernör yardımcılığını bırakmam bir şeyi değiştirmiyor, her zaman göreve hazırız” diye konuştu.

İlhan’ın eşi Betigül’e görev sürelerindeki katkılarından dolayı Janset Kutayer tarafından çiçek takdim edilen gecede, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 223-224 Dönem Başkanlığını üstlenecek olan Doruk Dokuzoğlu da, başkanlık görevinden ayrılan Kutayer’e, Çan Tokmağı hediyesini takdim etti.

DİKMEN’DEN SÜRPRİZ VEDA!

Bu arada, Uzun yıllar kulübe hizmetlerde bulunan önceki dönem başkanlarından Muhittin Dikmen ise veda konuşması yaptı.

Dikmen, Rotary Kulübü’nden ayrılışını içeren konuşmasında, “asla ve asla Mehmet ve Fulya başkanlarımın bu anlamlı törenini gölgelemek istemiyorum. Gerekçelerimi kulübümüzün ilk kulüp toplantısına erteliyorum” şeklinde konuştu.

VE GÖREV DİNÇER DE…

Kutayer’in, dönem başkanlığını üstlenmesi vesilesiyle Kulüp Madalyasını taktığı Fulya Dinçer de, Kutayer çiftini görev sürelerindeki çalışmaları dolayısıyla kutlayarak başladığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Kulüp bünyesinde eşim Ahmet ile birlikte katıldığımız süreç içerisinde bir çok projede görev aldık. İyi ki sizlerle birlikteyiz ve bu kulübün bir parçasıyız. Şimdi ise kulübümüzün ‘İlk Şube kadın başkanı’ olarak sizlere sesleniyor olmak gerçekten heyecan verici.” Dedi.

“Roratry İle Hayal Edelim” sloganlı dönem teması ve logosunu açan Dinçer, sizlerin istekler ive önceliklerini de göz önüne alarak gerçekleştirmek istediğimiz projeleri de düşünerek, yönetimimizle birlikte hazırladığımız dönem takvimini sizlerle paylaştık. Umuyorum, bütün bir yılı içeren takvimi ailecek inceleme imkanı bulmuşuzdur” şeklinde konuştu.

Dinçer eşi Ahmet Dinçer ile birlikte dönem asamblelerini açtıktan sonra, birlikte görev yapacağı; Dönem sekreteri Aykut Ateş ile eşi Ülkü, dönem saymanı Cafer Can Yılmaz, yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Can Kutayer ile Canset, Doruk Dokuzoğlu ve Tacizer’i sahneye davet etti.

Onuncu Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Fatma Zehra Aydın da, kendisi için Ereğli’nin özel bir ilçe olduğunu hatırlatırken, Ereğli Rotary ile birlikte çalışmaktan da büyük mutluluk duyacağını kaydetti.

TURAN: HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

Gecenin son konuşmasını yapan 2430. Bölge 2022-23 Dönemi Bölge Sekreteri Murat Turan ise Rotary’in dünyada ve Ereğli’de bir ilki yaşadığına dikkat çektiği konuşmasında, “2017’de kulüp başkanlığını yaptığım dönemde bir hayalim vardı; Rotary’de cinsiyet farklılığını kaldırmaktı. Çok şükür o yıldan sonra bu farklılığı kaldırdık ve kadın üye almaya başladık. Bugün ise Jennifer Jones, Bu dönem Guvernör yardımcımız Fatma Zehra Aydın ve Karadeniz Ereğli rotary Kulübü Başkanımız Fulya Dinçer” derken, salondakileri, kadın yöneticileri ayakta alkışlamaya davet etti.

Dönem Başkanı Dinçer’in, geleneksel çana vurarak resmi töreni kapattığı programda, yenilen yemeğin ardından çalan müzik ile eğlenildi.




Bu sayfayı yazdır

1.07.2022 13:00:29

Bu haber 836 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.311.856

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
799 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
961 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2079 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri