(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

THK, TOPLAMA YETKİSİNİ ALDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi’nce, Kurban Derisi toplamak üzere gerekli yetki ve izinlerin alındığı bildirildi.

THK Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yazılı açıklamasında, THK’nın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifi ile kurulduğunu THK tüzüğünde de, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere THK’nın onursal Genel Başkanı, Vali ve Kaymakamların da Şube Onursal Başkanları; T.B.M.M. Başkanı ve devlet yetkililerinin de Genel Kurul Delegeleri olduğunu hatırlattı.

Hasçelik, Şube yönetimi olarak, Kurban Bayramında, Kurban derisi toplamak üzere araç, ekip ve ekipman olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların, Kdz. Ereğli Belediyesinin, Ormanlı, Gülüç, Kandilli Belde Belediyelerimizin, Mahalle ve Köy muhtarlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarımızın  desteğine ihtiyacımız vardır. Vatandaşlarımızdan, bu yıl sıcak hava nedeniyle kurban derilerini hemen tuzlamalarını öneriyoruz. Çünkü, tuzlanmayan deriler 1-2 saat içerisinde bozulabiliyor. 09 Temmuz-12 Temmuz 2022 tarihlerinde şube başkanlığımızca Kurban Bayramı'nda yeterli araç ve personel ile kurban derilerini toplayacaktır. Ayrıca  vatandaşlar, 0 372 316 26 70telefon aracılığı ile THK şubemize ulaşabilirler. Saat 09.00 - 19.00 arasında deri toplama faaliyeti gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımız makbuz mukabili derilerini THK yetkili aracına teslim edebilirler.
Kurumumuzca, Bölücek Mahallesi 2 nolu Sanayi Caddesi Merkez Mezarlık Öğretmenevi Lojmanı mevkisinde deri toplama ve tuzlama merkezi ve deposu olarak hazırlandı.”

KURBAN BAĞIŞI DA ALINIYOR

Bu arada THK Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, kurum olarak vekaleten kurban bağışlarını da kabul ettiklerini ifade ettiği açıklamasını, şöyle sürdürdü:

“Bu yıl vekalet kurban kesimi ve kurban derisi bağışlarınız alınacak olup vekaleten kurban bağışı için Büyükbaş Hisse Bedeli 2.750 lira  Küçükbaş Hisse Bedeli 3.000 lira, Yurtdışı Büyükbaş Hisse Bedeli Bangladeş 2.000 lira,  Togo 1.300 lira  olarak belirlenmiştir. THK Şube Başkanlığımıza her zaman desteklerini esirgemeyen başta Ereğli Kaymakamımıza, Kdz. Ereğli Bölge ve Garnizon Komutanlığına, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına, Gülüç Belde Başkanlığına, Kandilli Belde Başkanlığına, Ormanlı Belde Başkanlığına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ve değerli yöneticilerine, Muhtarlar Derneği Başkanlığına köy ve mahalle muhtarlıklarına, Sivil Toplum kuruluşlarının değerli Yöneticilerine ve Kdz. Ereğli halkına çok teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle; Halkımızın  Kurban Bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını diler,  şimdiden kurban derisi bağışlarınız ve vekaletle kurban kesimi bağışlarınız için teşekkür ediyoruz. Kurbanınızı Allah kabul etsin.”




Bu sayfayı yazdır

1.07.2022 11:31:08

Bu haber 430 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 77 kişi online
Toplam ziyaret : 76.259.386

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
658 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
924 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2050 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri