(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YETKİ ERKMEN’DEDİR

 

Balbaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Meral Akşener liderliğinde kurulan partilerinin yapılacak ilk genel seçimlerde iktidar olma yolunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Gülüç, kandilli ve Ormanlı Belde Başkanlıklarını oluşturduklarını hatırlatan Balbaloğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Olağanüstü teşkilatlanma yapısıyla Türkiye’mize Ereğli ilçemiz bir ‘Yıldız’ bir ‘Güneş’ olmaya gayret etmektedir. Her geçen günde azmimiz daha da artmaktadır. Bunun neticesinde son zamanlarda asılsız, mesnetsiz ve yalan haberlerle partimizi yıpratma, vatandaşlarımızın önünde küçük düşürme ve önümüzü kesme planlarını yerel basınımızla birlikte sosyal medya hesaplarıyla servis edilmektedir. Şimdi ise İYİ Parti ölülerin kayıtlarını yapıyor diyerek yeni yaptıkları bir haberle birlikte hazırladıkları bir tabloyu medyaya servis etmek suretiyle maksatlı haber çıkarmaya başladılar. Siyasi parti başvuru üyeliği e-devlet üzerinden veya üye olacağı partinin teşkilatına gitmek suretiyle üye olacak kişi TC. Kimlik bilgilerini vermesiyle birlikte, partinin genel merkezi tarafından hazırlanan bir programa bağlı bir sistem üzerinden ancak üye kaydı oluşturulabilir. Bunun haricinde asla üye kaydı gerçekleşemez. Bir kişi vefat ettiği zaman derhal ilgili toplum sağlığı merkezi doktoru tarafından ‘Ölüm Belgesi’ çıkarılmaktadır. Bu belge elektronik ortamda hazırlanarak ölüm tarihi ve saatinden itibaren Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı sistemi üzerinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Başkanlığında TC. Kimlik Numarasıyla ölen kişinin nüfus kaydı anında düşürülmektedir. Dolayısıyla resmi kayıtlardan düşürülmüş vefat eden bir kişi Yargıtay Başkanlığı tarafından siyasi parti üyeliği asla ve asla yapılamaz yapılmaya da çalışılamaz.
Zonguldak ilindeki tüm ilçe teşkilatları da dahil üye kayıt bilgilerine ulaşma yetkisi, Zonguldak İl Başkanımız Sayın Yavuz Erkmen’dedir. 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yazılı maddelerine göre, kişisel verilerin ele geçirilmesi, başkalarına verilmesi, yayınlanması, kişi hak ve özgürlüklerini önleme kapsamında suç teşkil etmektedir.”




Bu sayfayı yazdır

28.06.2022 12:51:27

Bu haber 616 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.371

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
233 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri