(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AŞIRI YAĞIŞLARIN SONUCU!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, aşırı yağışlar nedeniyle Gülüç deresinde taşma yaşandığğ, çevredeki seraların sular altında kaldığı bildirildi.

Karadeniz Ereğli belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, yağışlar nedeniyle Topçalı Tır Yolu ile Hamzafakılı Çolaklaraltı köprüsünün trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanılğında oluşturulan Kriz Masasının da olaylara anlık müdahalelerde bulunduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Zabıta ve İtfaiye ekipleri, su taşkınlarına karşı kentteki dereleri kontrol altında tuttu. Tıkanması muhtemel bölgelere iş makineleri gönderildi. Gece yarısından sonra Gülüç Irmağı taştı. Bölücek, Topçalı ve Hamzafakılı’da bir çok sera su altında kaldı. Topçalı Mahallesi’nde bulunan Ağır Vasıta Araçları yolu, sular altında kalması nedeniyle zabıta ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Ayrıca, Hamzafakılı Çolaklaraltı köprüsü de dereden taşan suların köprüye ulaşması nedeniyle jandarma ve zabıta ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.

SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Bölücek istikametinden Kızılcapınar istikametine giden Yücel Ertürk’ün kullandığı otomobil, sel sularına kapılarak sürüklenmeye başladı. Tarlaya sürüklenen otomobil sular altında kalırken, sürücü Yücel Ertürk aracının tavanına çıkarak yardım istedi. Haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın üzerinde mahsur kalan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Şiddetli yağmur nedeniyle Süleymanlar Mahallesi Mustafa Güçeri sokakta duvar çöktü, otobüs bekleme durağına zarar verdi. Elmatepe, sahil bandı ve diğer bazı noktalarda meydana gelen su patlaklarına Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti.
Belediye Kriz Masası, bugün de etkisini sürdürmesi beklenen kuvvetli yağışlara karşı çalışmalarını sürdürüyor.”




Bu sayfayı yazdır

28.06.2022 12:09:04

Bu haber 592 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.102.997

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
222 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
551 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1471 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri