(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AŞK-EFZA’DA YENİ YÖNETİM…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Karadeniz Ereğli Aşk-Efza Musıki Derneği’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Orhanlar Mahallesindeki dernek binasında yapılan genel kurul, Saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığına Nazife Topçu’nun seçildiği genel kurulda okunan yönetim faaliyet ve mali raporları oy birliği ile kabul edildi.

Dernek Başkanı Cengiz Alpago, görev süresince yapılan çalışmaları özetlediği konuşmasında, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte, bütünleşen üye yapısıyla önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.

Yapılan çalışmaların da kamuoyunda önemli yer bulduğunu dile getiren Alpago, bu vesileyle görev yapan yönetim ve denetim kurulu ve üyelere ayrı ayrı teşekkür etti.

Alpago’nun, devam eden tedavi süreci nedeniyle yeniden aday olmadığı seçimlerde yeni yönetim ise (Şef) Ersin Kaynar, Meryem Enaz, Hanife Kaya, Süreyya Şirin, Müge Pınar, Yüksel Ermiş ile Songül Okur’dan oluştu.

Derneğin denetim Kurulu üyeliklerine de Nazife Topçu, Miraciye Aktaş, Melek Çiller seçildiler.

Hafta içinde ilk toplantısını gerçekleştirecek olan Karadeniz Ereğli Aşk Efza Musıki Derneği Yönetimi görev bölümü yapacak.

GÜZEL MESAJLARLA…

Diğer yandan, Derneğin ‘Kurucu Onursal Başkanı’ olan Alpago, ortak paylaşım grubunda yer verdiği açıklamasında, “Yeni seçilen yönetici arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum derneğimizi daha üst seviyelere taşıyacaklarına inancım tamdır bütün üyelerimizle maddi manevi derneğimizin yanındayız Yeni dönemde birlikte olmak dileğiyle şimdilik hoşça kalın” ifadelerine yer verdi.

Alpago’nun paylaşımı, dernek üyelerince alkışlanırken, Şef Kaynar da şunları kaydetti: “Değerli Baskanım, bizler de sana çok ama çok teşekkür ediyoruz..Birlikte son derece güzel bir dönem geçirdik. Tabi ki bundan sonra da hep yanımızda olacağını biliyoruz. Senin yanımızda olmanı bilmek bizlere her zaman güç verecektir.”




Bu sayfayı yazdır

27.06.2022 11:53:14

Bu haber 583 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.021.241

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
805 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
415 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1433 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri