(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK DOKTOR OLDULAR

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinde ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni düzenledi.

 Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, gönderdikleri mesajlar okundu.

Abdulkadir Konukoğlu, mezun olarak beyaz önlük giyen doktorlara hitaben mesajında, “Sizler başarılı akademisyen olarak SANKO ve dünya genelinde önde gelen üniversite ve hastanelerde görev aldığınızda amacımıza ulaşmanın gururunu yaşarız” ifadelerine yer verdi.

Mesajında velilere de yer veren Konukoğlu, şunları kaydetti:

“Canınızdan birer parça olan evlatlarınızı bizlere, SANKO Üniversitesi’nin yetkin akademisyenlerine güvenerek emanet ettiniz. Gözünüz, aklınız burada kalmasın. İnşallah güveninizin boşa çıkmadığına hep birlikte tanık olacaksınız. Beyaz Önlük giyecek olan genç hekim adaylarını kutlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler temenni ederim.”

ZORLU MESLEK HAYATINA BAŞLADINAZ

SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu da, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri kutlayarak, “Çok kutsal bir meslek olan tıp bilimlerini seçerek zorlu bir eğitim ve meslek hayatına başladınız” ifadelerini kullandığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bizler SANKO Üniversitesi’nin kurucuları olarak, alanında en uzman akademik kadrolarımız, teknolojik altyapımız, laboratuvarlarımız ve en modern teknolojilerle donatılmış hastanemizle eğitiminizin önemli bir bölümüne katkı sağlamaktayız.
Sizlerden de yegane beklentimiz, insana hizmetle eşdeğer kabul edilen beyaz önlüklerinizi, tertemiz etik ve ahlaki değerlerle, üstün kabiliyet ve başarılarla donatarak, ülkemize ve dünyaya faydalı doktorlar olmanızdır. Tüm eğitim ve meslek hayatınızda şimdiden başarılar diliyorum.”

“YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN"

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu da mesajında, “Mesleğinize attığınız bu ilk adım için sizleri tebrik ediyorum. Beyaz önlüklerinizle, insanlığa hizmetin birinci göreviniz olmasını temenni ederim.  Değerli Rektörümüze, sizleri yetiştiren hocalarımıza çok teşekkür ediyor, sizi ve ailelerinizi gönülden kutluyorum.  Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı ise YÖK tarafından 2021 yılında yayımlanan Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları rehberinde kadrolu öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı değerlendirmesinde SANKO Üniversitesi’nin beşinci sırada yer aldığını söyledi.

Fakültedeki bazı öğretim görevlilerinin de dilek ve temennilerde bulunduğu törende, müzik dinletisi eşliğinde SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin görüntülerinden oluşan slayt gösterisi sunuldu.

Mezun akademisyenlerin beyaz önlük giydiği törene, Mütevelli Heyet Üyeleri Dr. İbrahim Konukoğlu, Ali Konukoğlu, İhsan Akyol, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Özkur, SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Sani Konukoğlu Vakfı Genel sekreteri Naci Boran, Gaziantep- Kilis Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.




Bu sayfayı yazdır

25.06.2022 12:09:06

Bu haber 477 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.757.149

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
425 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri