(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEÜ’DE NELER OLDU/OLUYOR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ve bünyesindeki okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamalarda, şunlar kaydedildi:

15 Temmuz Şehitler Kampüsü Halka Açıldı- 21 Haziran Zonguldak’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yılı kapsamında 15 Temmuz Şehitler Kampüsümüz çeşitli etkinliklerle halkın hizmetine açıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğ Amiral Niyazi Uğur, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, daire müdürleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikler Uzun Mehmet Anıtı önündeki anma töreni ile başladı.

Kampüsün vatandaşların hizmetine açılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Hakan Kutluoğlu, konuşmasına il dışında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in selamlarını iletti.

Protokol tarafından kesilen kurdele ile kampüs içerisinde yer alan kafeterya da halkın hizmetine açılmış oldu.   Daha sonra protokol üyeleri ve ziyaretçiler, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarımızın eserlerinden oluşan sergiyi gezdi.

TPAO İşbirliğine Yönelik Çalıştay - ZBEÜ ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) arasında yapılan işbirliği kapsamında çalıştay düzenlendi. İki ayrı oturum şeklinde yapılan ve yaklaşık sekiz saat süren çalıştayda açılacak olan iki bölümün planlaması yapıldı.

Çaycuma Meslek Yüksek Okulu (MYO) idari binasında gerçekleştirilen toplantıda ‘Açık Deniz Sondaj Teknolojisi’ ve ‘Açık Deniz Tabanı Uygulamaları Teknolojisi’ bölümlerinin açılması kararlaştırıldı.

Editörler Kurulu ile Dil Editörleri Toplantıları -  ZBEÜ Türkiye Diyabet ve Obezite Dergisi, Batı Karadeniz Tıp Dergisi, Yükseköğretim ve Bilim Dergisi Editörler Kurulu ile Türkçe ve İngilizce Dil Editörleri toplantıları düzenlendi.

Dergilerin Türkçe Dil Editörleri Toplantısı Merkez Kampüs Türk Dili ve Edebiyat Bölümünde, İngilizce Dil Editörleri Toplantısı ise İncirharmanı Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda dergilerin çalışma ve yayın politikası, yazıların editöryal süreçleri ile iş akışı gözden geçirildi. Ulusal dizinler ile uluslararası dizinlerdeki güncel durum, yayın kalitesi ve içeriğin arttırılması için yapılacaklar konuşuldu.

“Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” -  ZBEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığının desteğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İçin” başlıklı sergi açıldı.

Söz konusu çalışma, Tıp Fakültesi intern öğrencileri ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can birlikte gerçekleştirildi.

Zonguldak Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla üretilen tablo ve çantaların satışa sunulduğu sergiden elde edilecek gelirle Zonguldak Sakatlar Derneği aracılığıyla ulaşılan altı çocuğa tekerlekli sandalye alınması planlanıyor.

Akademik Personeline Teşekkür Belgesi -  ZBEÜ Denizcilik Fakültesi, akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi.

Tüm akademik personelin katılım gösterdiği toplantıda, 2021-2022 akademik yılında gerçekleştirilen faaliyetler paylaşıldı ve gelecek dönemlerde yapılması planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Sonrasında fakülte öğretim elemanları Öğr. Gör. Serdar Mete, Arş. Gör. Dr. Onur Yüksel ve Arş. Gör. Dr. Burak Göksu’ya 2022 yılında SCI/SCIE kapsamındaki dergilerde yayımlanmış araştırma makalelerinden; BÜDEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Arş. Gör. Dr. Umur Bucak’a Denizcilik Fakültesine sağladığı katkı ve çabalarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kurtuluş Yıl Dönümüne Özel Konser -  ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Akademik Orkestrası, Zonguldak’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101'inci Yıl Dönümü ve Uzun Mehmet’i Anma Programı kapsamında 15 Temmuz Kampüsü Uzun Mehmet Anıtı önünde konser düzenledi.

Konsere ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, protokol üyeleri, davetliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Türkülerden marşlara, Karadeniz ezgilerinden seçkin aryalara kadar birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde, ayrıca Gazi Alemdar Gemisi Marşı ve ilk seslendirmesi yapılan Karaelmas Marşı çalındı. Büyük beğeni toplayan konser, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü ve Akademik Orkestra üyelerine teşekkür belgesi takdim etti.




Bu sayfayı yazdır

23.06.2022 13:41:13

Bu haber 520 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.964

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri