(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARDEŞ OLACAKLAR!

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübünün bazı yöneticilerinin, Kasımpaşa Spor Kulübü’nü ziyaret ettikleri bildirildi.

Karadeniz Ereğli belediyesi basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş’un, As Başkanlar Deniz Koca, Özkan Özyiğit, Futbol Şube Sorumlusu Sercan Demir, Erkek Futbol Alt Yapı Sorumlusu Fatih Çapar ve Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Kasımpaşa Spor Kulübü CEO’su Serkan Reçber tarafından ağırlandılar.

Yönetim Kurulu Üyelerinin, Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın yeni sezon öncesi güzel dileklerini ilettiği ve takımın formasını hediye ettiği Reçber de, Ereğli ve Kdz.Ereğli Belediyespor’un, gönlünde her zaman farklı bir yeri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu ziyareti, iki kulübün ‘Kardeş Kulüp’ olması yolunda atılmış ilk adım olarak görüyorum. İki takımın sezon takviminin uyması halinde sezon öncesi hazırlık maçı planlaması yapabiliriz. Bundan mutluluk duyarız. Ayrıca oyuncu desteği, olası sakatlıklarda tedavi süreçlerinin takibi, genç oyuncuların gelişimi ve alt yapı oyuncularının izlenmesi, yetenekli alt yapı oyuncularının tesislerde misafir edilmesi ve Kasımpaşa alt yapı direktörlüğü ile bilgi alışverişi gibi konularda her zaman yanınızdayız. En yakın zamanda Ereğli’ye gelerek, hem değerli Başkanımız Halil Beyi, hem de kulübümüzü ziyaret edeceğim.”




Bu sayfayı yazdır

13.06.2022 12:53:45

Bu haber 699 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.018.995

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
802 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri