(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜLKEYİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’yi yöneteceğiz, Millet İttifakı Türkiye’yi yönetecek. Beraber, demokrasi içinde yöneteceğiz. Herkesi kucaklayarak yöneteceğiz. Halka, halktan topladığımız verginin yani her kuruşun hesabını vereceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, çeşitli açılışlarda bulunmak üzere geldiği Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, halka hitaben yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın çalışmalarının ‘örnek gösterilebileceğini’ söyledi.

Kılıçdaroğlu, Çaycuma belediyesinde Meclis kararlarının Başkan Kantarcı’nın uzlaşmacı tavrı ile ortak alındığını öğrendiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Belediye Başkanımızın dirayeti, çalışkanlığı ve uzlaşmacı tavrıyla Çaycuma, bugün, bu bölgenin en güzel ilçelerinden, kentlerinden birisi oldu. Sizlere Çaycumalılara söz veriyorum Çaycuma nasıl yönetiliyorsa Allah’ın izniyle Türkiye’yi de öyle yöneteceğiz. Barış içinde yöneteceğiz, huzur içinde yöneteceğiz. Beraber, birlikte, ayrım yapmaksızın yöneteceğiz. Kucaklayarak, halkı kucaklayarak yöneteceğiz. Hiç kimseyi inancından, kimliğinden, yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyeceğiz. Bu topraklarda yaşayan herkesi kucaklayacağız. Biz milletin sesiyiz, biz halkın sesiyiz, biz Mustafa Kemal’in sesiyiz.

ÇAYCUMA BUNA ÖRNEK

Belediye Başkanlarımızın önüne engeller çıkarılıyor, onlara yine şunu söyledim, engel çıkaracaklar ama sakın ola ki şikâyet etmeyin. Göreviniz engelleri aşmak ve halka hizmet etmektir. Onlar bütün engelleri aştılar ve halka hizmet etmeye devam ediyorlar. Bu nedenle belediye başkanlarımız bütün başarılarını, yönettiğimiz bütün belediyelerde hayata geçiriyorlar. Şimdi sıra Türkiye’ye geldi. Türkiye’yi yöneteceğiz, Millet İttifakı Türkiye’yi yönetecek. Beraber, demokrasi içinde yöneteceğiz. Herkesi kucaklayarak yöneteceğiz. Halka, halktan topladığımız verginin yani her kuruşun hesabını vereceğiz. Halkımızla helalleşeceğiz ama beşli çetelerle hesaplaşacağız, o ayrı bir şey. Yolsuzluk yapan, kul hakkı yiyeni gel seninle helalleşeceğiz demeyeceğiz, onun hesabını soracağız. O nedenle biz halkımızı seviyoruz, hangi görüşten, kimlikten, inançtan olursa olsun beraber yaşıyoruz aynı havayı teneffüs ediyoruz, aynı bayrağın altındayız, aynı vatandayız dolayısıyla birlikte bu ülkede huzur içinde yaşayacağız. İşte Çaycuma bunun en güzel örneği. Türkiye’de bilsin, bütün dünya da bilsin böyle yöneteceğiz ve yönetmeye de devam edeceğiz.

UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN

Sıkıntılarınız var sevgili halkım biliyorum. Mutfaklarda yangın var bunu da çok iyi biliyorum, gencecik evlatlarımız işsiz bunu da çok iyi biliyorum, beşli çetelere çalışan bir iktidar var onu da çok iyi biliyorum. Sizden tek isteğim asla ve asla umutsuzluğa kapılmayın. Bizim kitabımızda umutsuzluk yok, umudu büyüteceğiz beraber, birlikte Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz bundan emin olmanızı isterim. Biz bereketten yanayız, sevgiden yanayız, kucaklaşmaktan yanayız ayrımcılığa karşı çıkacağız ve bu güzel ülkeyi birlikte yöneteceğiz. Yönetmeye hazır mıyız? Sandık gelecek büyük bir sabırla sandığa gideceğiz. Oyumuzu kullanırken elimizi vicdanımıza koyup oyumuzu kullanacağız. Dolayısıyla hiç kimse endişe etmesin, geliyor gelmekte olan.”




Bu sayfayı yazdır

12.06.2022 14:22:57

Bu haber 665 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.090.074

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
199 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
543 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1464 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri